Horoscop 11 aprilie 2019. Zodia care trebuie să meargă urgent la medic

Autor: Stirileprotv.ro
Ultimul update: Joi 11 Aprilie 2019 09:39
Data publicarii: Joi 11 Aprilie 2019 07:35
Categorie: Horoscop

Rezolvări azi. O să ne bucurăm de veştile bune, de prezenţa unor oameni care nimeresc la momentul oportun şi o să putem semna acte, să primim răspunsuri la-ntrebările care ne macină.

Vibraţia zilei este 11 şi o să ne-atingă aripa înţelepciunii într-o astfel de zi.

Ce se întâmplă în fiecare zodie:

BERBEC: Se observă o recompensă bănească pentru munca pe care aţi depus-o de mai bine de un an de zile încoace şi pe care-o s-o continuaţi munca.

Vă caută multă lume care vrea să lucraţi împreună la ceva în timpul liber poate fi o muncă sezonieră şi o să aveţi de unde să-alegeti.

TAUR: Poate ieşiţi la o terasă, practicaţi, poate, un sport de agrement, vă duceţi la relaş, faceţi ceva ca să vă detensionaţi.

Voi desfăşuraţi o bună colaborare cu partenerii de afaceri şi o să semnaţi contracte şi o să puneţi la bătaie toate resursele ca să faceţi treaba ca lumea.

GEMENI: O să faceţi nişte eforturi de a perfectă comunicarea cu partenerul de viaţă, să nu ajungeţi într-un impas, şi să vă-nstrăinați unul de celălalt.

Se întrevăd nişte posibilităţi de a mai face rost de nişe bani dintr-o sursă suplimentară şi care să devină şi permanentă la o adică.

RAC: Cu partenerul de cuplu o să luaţi în discuţie o investiţie serioasă în locuinţa şi faceţi monetarul, căutaţi soluţii să strângeţi banii.

Vouă demersurile care ţin de casă vă reuşesc, mai faceţi nişte achiziţii, acum, în pragul sărbătorilor pascale şi o să umblaţi la economii ca să acoperiţi toate costurile.

LEU: O să vă faceţi noi prieteni, se conturează şi o relaţie sentimentală care promite să vă resusciteze din punct de vedere emoţional.

Se pare că veţi fi mult mai motivaţi să munciţi poate datorită unui coechipier de valoare sau miza e foarte ridicată, o fi în joc o sumă mare de bani.

FECIOARĂ: E momentul să va-ngrijiți mai atent de sănătate, să vă faceţi nişte analize medicale şi să vă duceţi la un consult.

O să vă asociati cu nişte oameni ca să vă sporiţi veniturile, să vă asiguraţi banii pentru ratele lunare şi mai ales pentru sărbători şi vacanţe.

BALANŢĂ: O invitaţie de plecat la drum, în ţară, în străinătate, sfera deplasări rămâne activată încă vreo lună şi ceva.

Întrevedere cu cineva care vrea să vă coopteze într-o afacere şi o să vă consultaţi agenda să vedeţi dacă vă puteţi înhăma la încă o colaborare.

SCORPION: Poate aveţi gânduri mari cu casa: o vindeţi, vă cumpăraţi alta sau îi daţi o zugrăveală, vă mai luaţi câteva lucruri noi şi atât.

O s-aveţi curaj să vă aventuraţi într-o provocare profesională, să vă testaţi calităţile şi să câştigaţi mai mulţi bani, pentru că există promisiuni în acest sens.

SĂGETĂTOR: E posibil să apară cineva care vrea să fiţi împreună şi se pare că se întrezăreşte o compatibilitate care o să-i facă bine relaţiei.

Se poate să aibă şi mai mari pretenţii de la voi şefii şi să fie în permanentă cu ochii pe voi, în perioada asta, şi e bine să fiţi precauţi.

CAPRICORN: O să vă puteţi exprima un punct de vedere, într-o şedinţă, poate ţineţi vreun discurs motivaţional şi o să primiţi şi bani pentru aşa ceva.

Apar noi provocări la serviciu şi totodată bani de luat se ivesc din senin, dar şi cheltuieli, deloc de neglijat: poate vă luaţi o maşină? Te pomeni.

VĂRSĂTOR: Se pare c-o să aveţi nişte explicaţii cu fiinţa iubită şi o să eliminaţi lucrurile care afectează relaţia, ca să puteţi merge mai departe.

Un proiect de sertar poate fi scos la suprafaţă sau repus pe tapet ca să scoateţi nişte bani pe el, să vă suplimentaţi veniturile, acum în pragul sărbătorilor.

PEŞTI: O să vă daţi întâlnire cu nişte parteneri de afaceri să reluaţi o discuţie pe marginea unui proces, că s-aduceţi unele îmbunătăţiri.

Poate-ati găsit ceva ieftin de cumpărat pentru casă, faceţi şi o curăţenie generală ca să pregătiţi interiorul de Paşte, că poate-aveți şi musafiri.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Horoscop 10 aprilie 2019. Zodia care va face pasul cel mare
Horoscop 10 aprilie 2019. Zodia care va face pasul cel mare
VIDEO PROTVPLUS.RO
horoscop Neti Sandu
Horoscop 20 aprilie 2019. Zodia care primeşte o veste neaşteptată
Horoscop 19 aprilie 2019 cu Neti Sandu. Surpriza la care nu se aşteaptă nimeni din această zodie
Horoscop 18 aprilie 2019. Dubii în privinţa partenerului de cuplu pentru această zodie
Horoscop 17 aprilie 2019. Cine are șanse să primească o nouă funcție și salariu mai mare
Horoscop 16 aprilie 2019. Cine primește bani și cine este curtat de o persoană cu intenții serioase
Horoscop 15 aprilie 2019. Zodia care se va căsători în curând
horoscop
Horoscop 14 aprilie 2019. Zodia aflată pe punctul de a întemeia o familie
Horoscop 13 aprilie 2019. Cine vrea să reia o poveste de dragoste mai veche
Horoscop 12 aprilie 2019. Zodia trebuie să aibă grijă ce face cu banii
Horoscop 11 aprilie 2019. Zodia care trebuie să meargă urgent la medic
Horoscop 10 aprilie 2019. Zodia care va face pasul cel mare
Horoscop 9 aprilie 2019. Zodia care va întâmpina probleme financiare