Horoscop 10 martie 2023, cu Neti Sandu. Zodia pentru care vin banii care au stat prin alte conturi

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 10 martie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTv. O zi cu surprize. O să ne ocupăm şi de casă, de ai noştri dar şi de noi ca să scăpăm de stres măcar zilele astea, să ne destindem  

Vibraţia zilei este 1 şi e bine să încercăm un nou mod de viaţă.

Horoscop 10 martie 2023 – PEŞTI

Vi se împlinesc nişte aşteptări şi o să primiţi avize favorabile, o să faceţi progrese atât în plan profesional, la slujbă, la scoală, cât şi în plan personal. Apoi câştiguri.

O să recuperaţi acei bani pe care trebuia să-i luaţi mai de mult şi o să aveţi de cheltuială, să vă puteţi mişca.

Sunteți intuitivi, știți în ce direcție s-o luați, știți ce oameni să vă alegeți dacă vreți să faceți ceva bun și e bine să puneți în practică ceea ce gândiți și simțiți.

Citește și
Criminalul a folosit „un nivel de deghizare fără precedent”. Noi detalii despre crima de la Brăila

Horoscop 10 martie 2023 – BERBEC

Întrevedere cu cineva care vrea să vă propună o afacere particulară şi o să vă mobilizaţi să puneţi în funcţiune acel mecanism care să facă lucrurile să meargă - ceas.

Apare cineva pe la întrunirile cu grupul şi poate o să faceţi cumva să vă puneţi în valoare toate calităţile.

Aveți o energie debordantă. E un an special pentru voi și poate avea loc astăzi marea întâlnire cu destinul. Cineva seducător.

Horoscop 10 martie 2023 – TAUR

Or să vă reuşească acţiunile de grup, poate vă uniţi forţele ca să atingeţi un obiectiv care să vă pună într-o lumină favorabilă.

Încă vă mai gândiţi să vă întoarceţi la o veche dragoste, sau să păstraţi amintirile frumoase şi să vă vedeţi de viaţă.

Încă mai sunt lucruri de perfectat la capitolul comunicare cu șefii. Trebuie făcut cumva ca să nu vă taxeze să vă ia din bani dacă nu lucrați contra cronometru.

Horoscop 10 martie 2023 – GEMENI

Sunteţi în mare formă şi o să daţi drumul proiectelor noi care or să vă ţină în priză pe tot parcursul anului şi-or să v-aducă şi bani.

Vă invită cineva la un spectacol, sau e o zi de naştere, va fi o atmosferă festivă şi toată lumea o să se simtă bine.

Sunt accente puternice în sfera partenerială și trebuie mare atenție la felul în care vă petreceți timpul cu partenerul de cuplu, că s-ar putea să se simtă neglijat.

Horoscop 10 martie 2023 – RAC

V-aţi putea duce în vizită la nişte rude şi să mai rămâneţi o zi, două, mai ales dacă ar fi o nuntă, ori un botez la care să chefuiţi câteva zile la rând.

Vi se răsplăteşte o muncă, rezultatele vorbesc de la sine şi n-or să aibă încotro şefii.

Aveți toate șansele să căpătați o funcție. Rămâne valabil până în mai și dacă aveți ocazia să încercați ceva nou profesional, să o faceți.

Horoscop 10 martie 2023 – LEU

Vin banii care au stat prin alte conturi şi o să vă faceţi socoteli să ştiţi sigur că v-ajung pentru cheltuielile lunare şi ca să mai faceţi şi doi paşi pe afară.

E cineva prin ţara care v-aşteaptă să le calcaţi pragul că a trecut multă vreme de când nu v-aţi mai întâlnit.

Poate ar trebui să fiți ceva mai flexibili în relația cu șefii, pentru că de acolo pot veni o promovare, o recompensă și e bine să profitați de ocazie.

Horoscop 10 martie 2023 – FECIOARĂ

Se pare că vi se plătesc nişte ore suplimentare ori vi s-o fi mărit salariul, o fi vreo primă, ori altceva compensatoriu şi o să fie un adevărat stimulent.

O să daţi de lume cooperantă şi n-o să vă lăsaţi până n-o să scăpaţi de toate obligaţiile că poate nu va mai întâlniţi curând cu asemenea ajutor

O să vă bucurați de un anturaj tânăr care vă poate fi de folos. Anturajul ăsta are nevoie și de sfaturi de la voi și o să fie o foarte bună colaborare.

Horoscop 10 martie 2023 – BALANŢA

O să vă scoată cineva la o cafea şi o să se vadă, clar, că vrea să vadă gradul de compatibilitate dintre voi şi să se contureze o relaţie.

Se poate să vi se facă o surpriză plăcută şi o să primiţi un cadou, sau o invitaţie într-o excursie pe undeva.

Apare cineva care se arată interesat de persoana voastră și poate, cine știe, știți la cafea și vedeți dacă există o chimie, o compatibilitate.

Horoscop 10 martie 2023 – SCORPION

O problemă de suflet se cere - urgent - rezolvată ca să vă puteţi continua relaţia - ieşiţi la o discuţie face to face ca să-i citiţi expresiile de pe chip.

O să puneţi în practică o idee mai veche şi o să vă cultivaţi un talent, v-apucaţi de o activitate sportivă, poate.

În orice moment puteți da drumul unei afaceri, mai ales dacă vă bântuia o idee de genul ăsta și e bine să păstrați ritmul, pentru că de aici poate să vină succesul.

Horoscop 10 martie 2023 – SĂGETĂTOR

Sfera sentimentală e activată frumos şi vă puteţi găsi perechea de suflet, că or să vi se intersectează drumurile pe la vreo sindrofie.

Grupul de prieteni vă ia pe sus ca să vă distraţi cu toţii la un hotel, o cabană, să respiraţi alt aer.

E cineva care ar vrea să fiți împreună, dar sunteți destul de ezitanți, dar poate că știți voi de ce. Înăuntru, acolo lucrurile nu-s foarte clare. Nivelați terenul.

Horoscop 10 martie 2023 – CAPRICORN

O să ieşiţi la socializare, mai luaţi în discuţie şi probleme de afaceri şi v-alegeţi şi nişte colaboratori pe măsură, ca să meargă treaba ca lumea.

Se poate să vă contacteze cineva pentru un job şi să vă pregătiţi de o nouă experienţă profesională.

E multă muncă, așa, ca de obicei, dar voi puteți face treabă frumoasă și în colectivitate, și individual.

Horoscop 10 martie 2023 – VĂRSĂTOR

Poate plecaţi cu grupul într-o excursie, poate fi şi un team building, sau un city break, cert e ca o să faceţi ceva să vă şi destindeţi.

Cineva la care visaţi de multă vreme vă caută şi poate fi şansa voastră de a fi fericiţi, c-aveţi şi voi nevoie de un suflet lângă voi.

Sunt șanse de bani, poate nu cine știe ce, dar totuși poate să fie o colaborare de pe urma căreia să luați bani.

Articol recomandat de sport.ro
Exclus! Varianta de selecționer pe care Răzvan Burleanu o scoate din calcule pentru România
Exclus! Varianta de selecționer pe care Răzvan Burleanu o scoate din calcule pentru România
Citește și...
Horoscop 23 iulie 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care se anunță o perioadă cu sume de bani în cont
Horoscop 23 iulie 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care se anunță o perioadă cu sume de bani în cont

Horoscop 23 iulie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile PRO TV. O zi condimentată. O să trecem în revistă lucrurile de care trebuie să ne achităm - neapărat - și o să contribuim cu tot ce se poate ca să ajungem cu bine la bun sfârșit.

Horoscop 22 iulie 2024, cu Neti Sandu. Pentru nativii unei zodii vin niște bani despre care uitaseră
Horoscop 22 iulie 2024, cu Neti Sandu. Pentru nativii unei zodii vin niște bani despre care uitaseră

Horoscop 22 iulie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile PROTV. O zi frumoasă. Mai depinde și de noi să așezăm în pagină ce ne dorim să ni se-ntâmple, cu ce oameni să colaborăm, unde să ne petrecem concediul și câte și mai câte.

Horoscop lunar 22 iulie-22 august 2024 cu Neti Sandu. Ce urmează pentru planete cu Soarele în Leu
Horoscop lunar 22 iulie-22 august 2024 cu Neti Sandu. Ce urmează pentru planete cu Soarele în Leu

Neti Sandu și Andreea Marinescu au vorbit despre ce aduc planetele în perioada 22 iulie - 22 august, când Soarele traversează zodia Leu. 

Recomandări
Un nou azil al groazei a fost găsit în Neamț. 50 de bolnavi erau ținuți nespălați și în condiții mizere | FOTO
Un nou azil al groazei a fost găsit în Neamț. 50 de bolnavi erau ținuți nespălați și în condiții mizere | FOTO

Zeci de oameni, tineri și vârstnici, cu mari probleme de sănătate, au fost găsiți într-un cămin insalubru. Aceștia erau ținuți nespălați, într-un miros insuportabil.

Cum a devenit Kamala Harris noul sac de box al Rusiei. „Trompetele” lui Putin, atac rasist la adresa vicepreședintelui SUA
Cum a devenit Kamala Harris noul sac de box al Rusiei. „Trompetele” lui Putin, atac rasist la adresa vicepreședintelui SUA

Ieşirea lui Joe Biden din cursa pentru alegerile prezidenţiale a luat prin surprindere inclusiv Moscova. Şi în timp ce Kremlinul mimează indiferenţa, propagandiştii săi îşi desfăşoară întregul arsenal rasist şi sexist la adresa Kamalei Harris.

Autoritatea pentru Protecția Copilului a explicat de la ce au pornit violențele din Leeds: ”Familia a fost informată”
Autoritatea pentru Protecția Copilului a explicat de la ce au pornit violențele din Leeds: ”Familia a fost informată”

Autoritatea Națională pentru Protecția Copilului din România susține că familia din Leeds știa ce urma să se întâmple cu copiii lor, mai ales că în ziua în care s-au produs violențele avusese loc o ședință în instanța britanică, referitoare la acest caz.