Horoscop 10 martie 2023, cu Neti Sandu. Zodia pentru care vin banii care au stat prin alte conturi

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 10 martie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTv. O zi cu surprize. O să ne ocupăm şi de casă, de ai noştri dar şi de noi ca să scăpăm de stres măcar zilele astea, să ne destindem  

Vibraţia zilei este 1 şi e bine să încercăm un nou mod de viaţă.

Horoscop 10 martie 2023 – PEŞTI

Vi se împlinesc nişte aşteptări şi o să primiţi avize favorabile, o să faceţi progrese atât în plan profesional, la slujbă, la scoală, cât şi în plan personal. Apoi câştiguri.

O să recuperaţi acei bani pe care trebuia să-i luaţi mai de mult şi o să aveţi de cheltuială, să vă puteţi mişca.

Sunteți intuitivi, știți în ce direcție s-o luați, știți ce oameni să vă alegeți dacă vreți să faceți ceva bun și e bine să puneți în practică ceea ce gândiți și simțiți.

Horoscop 10 martie 2023 – BERBEC

Întrevedere cu cineva care vrea să vă propună o afacere particulară şi o să vă mobilizaţi să puneţi în funcţiune acel mecanism care să facă lucrurile să meargă - ceas.

Apare cineva pe la întrunirile cu grupul şi poate o să faceţi cumva să vă puneţi în valoare toate calităţile.

Aveți o energie debordantă. E un an special pentru voi și poate avea loc astăzi marea întâlnire cu destinul. Cineva seducător.

Horoscop 10 martie 2023 – TAUR

Or să vă reuşească acţiunile de grup, poate vă uniţi forţele ca să atingeţi un obiectiv care să vă pună într-o lumină favorabilă.

Încă vă mai gândiţi să vă întoarceţi la o veche dragoste, sau să păstraţi amintirile frumoase şi să vă vedeţi de viaţă.

Încă mai sunt lucruri de perfectat la capitolul comunicare cu șefii. Trebuie făcut cumva ca să nu vă taxeze să vă ia din bani dacă nu lucrați contra cronometru.

Horoscop 10 martie 2023 – GEMENI

Sunteţi în mare formă şi o să daţi drumul proiectelor noi care or să vă ţină în priză pe tot parcursul anului şi-or să v-aducă şi bani.

Vă invită cineva la un spectacol, sau e o zi de naştere, va fi o atmosferă festivă şi toată lumea o să se simtă bine.

Sunt accente puternice în sfera partenerială și trebuie mare atenție la felul în care vă petreceți timpul cu partenerul de cuplu, că s-ar putea să se simtă neglijat.

Horoscop 10 martie 2023 – RAC

V-aţi putea duce în vizită la nişte rude şi să mai rămâneţi o zi, două, mai ales dacă ar fi o nuntă, ori un botez la care să chefuiţi câteva zile la rând.

Vi se răsplăteşte o muncă, rezultatele vorbesc de la sine şi n-or să aibă încotro şefii.

Aveți toate șansele să căpătați o funcție. Rămâne valabil până în mai și dacă aveți ocazia să încercați ceva nou profesional, să o faceți.

Horoscop 10 martie 2023 – LEU

Vin banii care au stat prin alte conturi şi o să vă faceţi socoteli să ştiţi sigur că v-ajung pentru cheltuielile lunare şi ca să mai faceţi şi doi paşi pe afară.

E cineva prin ţara care v-aşteaptă să le calcaţi pragul că a trecut multă vreme de când nu v-aţi mai întâlnit.

Poate ar trebui să fiți ceva mai flexibili în relația cu șefii, pentru că de acolo pot veni o promovare, o recompensă și e bine să profitați de ocazie.

Horoscop 10 martie 2023 – FECIOARĂ

Se pare că vi se plătesc nişte ore suplimentare ori vi s-o fi mărit salariul, o fi vreo primă, ori altceva compensatoriu şi o să fie un adevărat stimulent.

O să daţi de lume cooperantă şi n-o să vă lăsaţi până n-o să scăpaţi de toate obligaţiile că poate nu va mai întâlniţi curând cu asemenea ajutor

O să vă bucurați de un anturaj tânăr care vă poate fi de folos. Anturajul ăsta are nevoie și de sfaturi de la voi și o să fie o foarte bună colaborare.

Horoscop 10 martie 2023 – BALANŢA

O să vă scoată cineva la o cafea şi o să se vadă, clar, că vrea să vadă gradul de compatibilitate dintre voi şi să se contureze o relaţie.

Se poate să vi se facă o surpriză plăcută şi o să primiţi un cadou, sau o invitaţie într-o excursie pe undeva.

Apare cineva care se arată interesat de persoana voastră și poate, cine știe, știți la cafea și vedeți dacă există o chimie, o compatibilitate.

Horoscop 10 martie 2023 – SCORPION

O problemă de suflet se cere - urgent - rezolvată ca să vă puteţi continua relaţia - ieşiţi la o discuţie face to face ca să-i citiţi expresiile de pe chip.

O să puneţi în practică o idee mai veche şi o să vă cultivaţi un talent, v-apucaţi de o activitate sportivă, poate.

În orice moment puteți da drumul unei afaceri, mai ales dacă vă bântuia o idee de genul ăsta și e bine să păstrați ritmul, pentru că de aici poate să vină succesul.

Horoscop 10 martie 2023 – SĂGETĂTOR

Sfera sentimentală e activată frumos şi vă puteţi găsi perechea de suflet, că or să vi se intersectează drumurile pe la vreo sindrofie.

Grupul de prieteni vă ia pe sus ca să vă distraţi cu toţii la un hotel, o cabană, să respiraţi alt aer.

E cineva care ar vrea să fiți împreună, dar sunteți destul de ezitanți, dar poate că știți voi de ce. Înăuntru, acolo lucrurile nu-s foarte clare. Nivelați terenul.

Horoscop 10 martie 2023 – CAPRICORN

O să ieşiţi la socializare, mai luaţi în discuţie şi probleme de afaceri şi v-alegeţi şi nişte colaboratori pe măsură, ca să meargă treaba ca lumea.

Se poate să vă contacteze cineva pentru un job şi să vă pregătiţi de o nouă experienţă profesională.

E multă muncă, așa, ca de obicei, dar voi puteți face treabă frumoasă și în colectivitate, și individual.

Horoscop 10 martie 2023 – VĂRSĂTOR

Poate plecaţi cu grupul într-o excursie, poate fi şi un team building, sau un city break, cert e ca o să faceţi ceva să vă şi destindeţi.

Cineva la care visaţi de multă vreme vă caută şi poate fi şansa voastră de a fi fericiţi, c-aveţi şi voi nevoie de un suflet lângă voi.

Sunt șanse de bani, poate nu cine știe ce, dar totuși poate să fie o colaborare de pe urma căreia să luați bani.

Citește și...
Horoscop 29 martie 2023, cu Neti Sandu. Cine intră într-o competiție pentru un titlu sau o funcție
Horoscop 29 martie 2023, cu Neti Sandu. Cine intră într-o competiție pentru un titlu sau o funcție

Horoscop 29 martie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTv. O zi amestecată. E bine să dam dovada de prudență și să nu ne hazardam prea tare, să facem lucruri sub impulsul momentului.    

Horoscop 28 martie 2023, cu Neti Sandu. Zodia căreia îi intră mai mulți bani în casă
Horoscop 28 martie 2023, cu Neti Sandu. Zodia căreia îi intră mai mulți bani în casă

Horoscop 28 martie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu surprize plăcute. Sunt lucruri pe care le așteptăm cine știe de când, iar pe altele deloc, dar surpriza va fi la fel de mare în ambele situații.  

Horoscop 27 martie 2023, cu Neti Sandu. Zodia care primește o ofertă de muncă
Horoscop 27 martie 2023, cu Neti Sandu. Zodia care primește o ofertă de muncă

Horoscop 27 martie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTv. O zi chiar frumoasă! Începem în forță săptămâna, cu un vibe pozitiv, plini de bune intenții, și o să ne pliem pe cerințele momentului, să ne achităm de toate obligațiile.

Recomandări
Senatul a votat legea pensiilor speciale. Opoziția susține că se menține sistemul de ”pensii nesimțite”
Senatul a votat legea pensiilor speciale. Opoziția susține că se menține sistemul de ”pensii nesimțite”

Senatul a votat, miercuri, în calitate de primă Cameră sesizată, proiectul de lege al Guvernului privind pensiile speciale, cu amendamentele agreate de coaliţia PSD-PNL-UDMR.

 

Kremlinul îi îndeamnă pe ruşi ”să fie uniţi în spatele” lui Putin. ”Război hibrid” lung cu Occidentul în Ucraina
Kremlinul îi îndeamnă pe ruşi ”să fie uniţi în spatele” lui Putin. ”Război hibrid” lung cu Occidentul în Ucraina

”Războiul hibrid” dintre Rusia şi puterile din Occident în conflictul din Ucraina ”va dura mult timp”, estimează miercuri Kremlinul, la mai bine de un an după ce preşedintele rus Vladimir Putin a trimis trupele ruse în această ţară vecină, relatează AFP.

Guvernul a amânat, a doua oară, hotărârea privind plafonarea tarifelor RCA. Surse: Amânarea a cerut-o premierul Ciucă
Guvernul a amânat, a doua oară, hotărârea privind plafonarea tarifelor RCA. Surse: Amânarea a cerut-o premierul Ciucă

Guvernul a amânat, din nou, proiectul de Hotărâre privind limitarea tarifelor RCA, ”pentru a fi analizate cele mai bune opțiuni”.