O tanara din Miami s-a dus de urgenta cu buldogul la veterinar. Ce a descoperit dupa ce i-a facut radiografie animalului

Ultima actualizare: 23-07-2015 07:08

O tanara din Miami s-a dus la veterinar cu catelul, pentru o situatie de urgenta. De fapt, urgenta era dubla.

Intr-o clipa de neatentie, patrupedul ii inghitise ... inelul de logodna. Cu tot cu diamant!

Tux, buldogul francez, nu e strain de buclucuri, pentru ca e gata sa inghita orice straluceste. Cand i s-a ivit ocazia, n-a ratat nici inelul cu diamant pe care stapanul i l-a daruit iubitei lui, cand s-au logodit. Jessica povesteste ca lenevea pe canapea, acasa, cand si-a dat seama ca bijuteria a disparut.

Jessica Farah: "L-am auzit pe Tux mestecand ceva metalic. In momentul acela, credeam ca am inelul pe deget. E putin cam larg, dar nu mi-am dat seama ca a cazut. Mi-am zis ca poate mesteca zgarda fratelui sau, celalalt caine al nostru. Putin mai tarziu, m-am uitat la mana si m-a fulgerat un gand: "O, nu!"

Dupa ce a intors casa cu susul in jos...

Jessica Farah: "E clar, nu era zgarda, era inelul meu!"

Jessica si iubitul ei l-au dus pe Tux la veterinar, iar radiografiile au confirmat banuielile. Inelul cu diamant ... "stralucea" in stomacul buldogului pofticios.

Robert Ferran, veterinar: "Era important sa nu se deplaseze. Daca ajungea in intestin, cu siguranta era mai greu de scos de acolo."

De aceea, medicii veterinari n-au asteptat sa fie eliminat pe cale naturala si au decis sa-l scoata cu ajutorul unui endoscop... Totul a decurs bine si inelul s-a intors unde ii este locul - pe degetul tinerei.

Jessica Farah: "Nu-l scot niciodata... La duș, la sala de gimnastica, il port mereu."

Oricum, pe Tux nu se poate supara. Jessica si-a cunoscut logodnicul atunci cand nazdravanul catel a plecat de acasa, iar ea l-a ajutat sa-l caute.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO