FOTO. Ce se intampla dupa ce acest hot incearca sa jefuiasca o farmacie

Dată publicare: 13-12-2012 17:21
Dată actualizare: 16-12-2012 02:57


hot, Mauricio Fierro

Un hot din Brazilia a incercat sa jefuiasca o farmacie, insa a ajuns la sectia de politie. S-a dus acolo de bunavoie, dupa ce a fost uluit de ce i s-a intamplat in timp ce punea la cale jaful.

Mauricio Fierro a oprit langa farmacia pe care dorea s-o jefuiasca si a lasat motorul pornit, ca sa poata fugi mai repede dupa ce fura banii.

Cand a iesit insa cu sacul de bani, a vazut ca altcineva ii furase masina, scena surprinsa si de camerele de supraveghere, relateaza New York Daily News.

Ghinionul lui nu s-a oprit insa aici: in timp ce se uita consternat cum hotul pleaca cu masina lui, un alt talhar l-a luat prin surprindere si i-a furat sacul cu bani.

Furios, Mauricio s-a dus direct la sectia de politie, sa reclame hotia, iar aici s-a intalnit cu farmacistul pe care il jefuise.

Tanarul a fost arestat pe loc, iar politistii au chemat presa. Hotul a fost bucuros sa dea interviuri si s-a plans ca “nu mai poti duce nici macar o viata necinstita. Hotii fura de la cei care sunt mai saraci ca ei.”

El nu a ezitat insa sa recunoasca faptul ca masina care i-a fost furata nu-i apartinea, ci o furase la randul lui, cu o zi inaintea jafului.
 

Sursa: New York Daily News

Tags: hot, jaf, farmacie,


VIDEO PROTVPLUS.RO