Cel mai dezastruos dans de la nunta. "Acrobatia" prin care mirele a facut-o de ras pe mireasa in fata sutelor de invitati

Ultima actualizare: 23-07-2015 07:08
cazatura mireasa

Un cuplu a reusit sa devina senzatia internetului in ultimele zile, dupa ce clipul de nunta lor a ajuns pe Youtube si a fost vizualizat de milioane de ori.

Doi proaspat casatoriti nu vor uita niciodata dansul de la nunta. Cei doi si-au facut o intrare spectaculoasa la propria nunta, dar nimeni nu se astept la ce va urma.

Cei doi au intrat veseli, in pasi de dans, iar mirele a vrut sa impresioneze atat mireasa, cat si invitatii cu "acrobatiile lui". Insa, tot ce a reusit a fost sa o loveasca pe mireasa in cap, dupa o miscare executata gresit, iar momentul s-a intamplat in fata sutetor de invitati. Imediat, mirele, impreuna cu alti invitati o ajuta sa se ridice pe mireasa, dar lovitura a fost atat de zdravana, incat femeia mai cade o data.

Clipul, care are cam 30 de secunde, a fost urcat pe Youtube, unde a devenit o senzatie, iar multi utilizatori l-au catalogat drept "cel mai dezastruos dans de la nunta.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO