Castelul Corvinilor se transforma in noaptea de Halloween in cimitir. Cat au platit petrecaretii

Dată publicare: 31-10-2012 20:19
Dată actualizare: 03-11-2012 00:06


Este Halloween-ul, iar la noi cei care au importat sarbatoarea se vor bucura de turisti, majoritatea americani. Castelul Corvinilor din Hunedoara, de exemplu, a fost pentru prima data inchiriat de o agentie.

Miercuri noaptea, prin salile medievale, vor misuna domnite, stafii, calai cu sange rece si vampiri.

Curtea castelului este plina de sicrie, de unde strigoii condusi de Dracula ii vor intampina pe curiosi.

Pe drept cuvant, Castelul Corvinilor a cucerit in 2010 locul doi in topul celor mai inspaimintatoare cladiri din lume, top realizat de Lonely Planet.

Curtea interioara se va transforma in cimitir, iar printre cruci, actorii vor juca scene horror, in care contele Dracula este ucis de mai multe ori, dupa tehnica legendara a vircolacilor.

Pentru petrecerea privata, castelul a fost inchiriat cu 1000 de lei pe ora, o noapte intreaga. Iar pesonajele vor fi machiate de un artist plastic si costumate realist si infricosator.

La atmosfera contribuie si o pisica neagra. De fapt, motanul castelului, numit Ash, care inseamna "cenusa", venit nu se stie de unde, dar adoptat de toata lumea ca simbol terifiant.

Si in multe cluburi din Capitala si din marile orase se vor organiza petreceri de Halloween. La Timisoara, de exemplu, barurile isi schimba fata.

Si centrul Brasovului va fi impinzit de strigoi, naluci, dar si de torte, luminari si dovleci.

De Halloween, sarbatoarea importata de peste Ocean, se spune ca spiritele rele ies la iveala din lumea lor intunecata pentru o singura noapte.

Tags: halloween,


VIDEO PROTVPLUS.RO