A participat la un concurs de dans la bara, desi este insarcinata in 7 luni si jumatate. Momentul cu care a impresionat VIDEO

23-05-2016 16:20


dans la bara

O tanara a reusit sa impresioneze pe toata lumea la o competitie de dans la bara. Desi este insarcina in sapte luni si jumatate, aceasta nu a avut nicio ezitare sa se urce pe bara si sa faca un numat de exceptie.

Kat Bailey, in varsta de 30 de ani, i-a uimit pe cei prezenti prin curajul de care a dat dovada. Ea a devenit prima femeie insarcinata care a participat la o astfel de competitie.

Aceasta a executat un numar de acrobatie la bara, pe meldia lui MC Hammer, "U Can't Touch This". Aceasta si-a desenat un zambet pe burtica. Femeia a participat la categoria comedie, iar cei prezenti i-au putut vedea si latura plina de umor.

Kat a fost conferentiar pe teme psihologice, iar de 10 ani ofera cursuri de dans la bara, chiar si acum, cand mai are putin si naste. Dupa ce a efectuat numarul de dans din competitie aceasta a declarat ca "as vrea sa fiu un model inspirational pentru multe femei, asta m-ar face foarte fericita", conform Daily Mail.

Cei din sala au aplaudat-o pe Kat, fiind impresionat de ceea ce reuseste sa faca, desi este gravida.


 

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO