Transformarea unui simbol ce a supravietuit 28 de ani. Ce face in 2011 baiatul din aceasta scena

Dată publicare: 26-12-2011 13:06
Dată actualizare: 03-10-2012 08:29


A Christmas Story 2

Daca ai trai in America, de Sarbatori aproape ca nu ai gasi un post TV care sa nu transmita macar o data "O Poveste de Craciun" - "A Christmas Story". Cariera unora dintre protagonisti s-a schimbat dramatic din 1983 pana acum.

Scott Schwartz, cel care juca rolul lui Flick si a ramas in memoria publicului prin limba lipita de stalpul inghetat, si Zack Ward, cel care il interpreta pe batausul Scut Farkus, s-au intalnit pentru a vorbi despre film in cadrul emisiunii "The View".

Ward este in continuare actor, dar mai degraba se remarca prin rolurile de cascador.

Schwartz a profitat insa de limba sa faimoasa si a intrat in industria filmelor pentru adulti. A lucrat atat in culise cat si in fata camerelor. "A fost doar pentru a face suficienti bani incat sa poti supravietui in primii ani de Hollywood".

"Cand esti actor inca de mic, lucrurile stau de fapt destul de rau. Majoritatea raman fara slujba pana la 15-18 ani".

Singurul care se poate mandri cu cariera actuala este Peter Billingsley, care l-a jucat pe Ralphie. Producator executiv al ambelor filme Iron Man si regizor al comediei "Couples Retreat", Billingsley nu uita insa de filmul care i-a lansat cariera.

"E un miracol ca filmul e inca atat de iubit, la cat de multe productii au fost lansate in toti acesti aproape 30 de ani" a spus Billingsley.

Sursa: huffingtonpost.com


VIDEO PROTVPLUS.RO