Oprah, in lacrimi: Nu sunt lesbiana

Ultima actualizare: 06-08-2012 18:18
Oprah

In timpul unui interviu televizat, acordat Barbarei Walters, celebra realizatoare de televiziune Oprah Winfrey a izbucnit in lacrimi, negand ca este lesbiana. Zvonurile care apar mereu despre relatiile ei cu prietenele au adus-o in pragul disperarii.

"Nu sunt lesbiana. Si motivul pentru care ma enerveaza acest subiect este ca probabil cineva crede ca mint. Mai mult, cine ar vrea sa se ascunda? Eu nu asa imi traiesc viata", a declarat Winfrey.

Oprah i-a vorbit jurnalistei Barbara Walters si despre iubitul ei, omul de afaceri Stedman Graham. "Este inca iubitul si partenerul meu de peste 20 de ani, in ciuda faptului ca am fost vazuti rar impreuna in public".

In ceea ce priveste relatia ei de 20 de ani cu Gayle King, vedeta in varsta de 56 de ani a spus: "Ea (Gayle King, n.r.) este mama pe care nu am avut-o niciodata. Este sora pe care si-o doreste oricine. Este prietena pe care o merita toata lumea. Nu cunosc o persoana mai buna ca ea. Plang pentru ca nu i-am spus niciodata asta".

Cele doua au starnit speculatii de-a lungul timpului potrivit carora ar avea o relatie homosexuala.

Insa cel mai mare secret al realizatoarei tv este acela ca ar avea un copil de 14 ani. Afla aici si alte secrete intunecate ale vedetelor!

Oprah Winfrey va pune capat emisiunii care a facut-o celebra, "The Oprah Winfrey Show", in mai 2011, dupa 25 de ani de difuzare. Va prezenta un nou show zilnic pe propriul post de televiziune, OWN, care va fi lansat oficial pe 1 ianuarie 2011.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO