Michelle Pfeiffer se dezlantuie total in "Curtezana"

Ultima actualizare: 01-10-2012 06:30

Celebra deopotriva pentru talentul si frumusetea ei, Michelle Pfeiffer transforma seductia in arta pe marile ecrane din Romania, in cel mai recent film al sau, "Curtezana".

 In regia celebrului Stephen Frears, "Curtezana" este o poveste provocatoare, ce ne transpune in Parisul anilor 1920, unde Rupert Friend este Chéri, fiul unei foste curtezane, Madame Peloux, (Kathy Bates), un tanar rasfatat de 19 ani.

Mama lui i-l incredinteaza mai tinerei sale prietene si rivale, Léa de Lonval, pentru a-l initia in arta amorului. Si ea o fosta curtezana, Léa este o femeie matura si experimentata, inca extrem de seducatoare.

Dupa sase ani de relatie, Madame Peloux ii aranjeaza lui Chéri casatoria cu Edmée, tanara fiica a unei alte curtezane. Léa si Chéri incearca sa accepte despartirea iminenta, realizand abia acum, prea tarziu, ca legatura lor inseamna mai mult decat placerea trupului.

Curtezana ii reuneste intr-o formula de exceptie, pe castigatorii Premiilor Oscar regizorul Stephen Frears si scenaristul Christopher Hampton si o distributie formata din Michelle Pfeiffer, Rupert Friend, Kathy Bates, Felicity Jones, Frances Tomelty si multe alte nume consacrate. Michelle Pfeiffer este desavarsita in rolul de regina a aparentelor, talentul, experienta si expresivitatea sa facand-o alegerea perfecta pentru rolul Curtezanei.

 Afla cat de periculoase pot deveni jocurile seductiei, de vineri, in premiera, in cinematografele CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, Odeon Cineplex (Cluj) si Cinema City din Timisoara, Cluj si Iasi.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO