Jerry Seinfeld lasa bacsisuri grase pentru mancare buna
Jerry Seinfeld, cel care ofera telespectatorilor doza dubla de Comedie in esenta tare “Seinfeld”, de luni pana sambata de la ora 20.55 la Pro Cinema, nu se zgarceste atunci cand vine vorba de bacsisuri.
DesI Jerry Seinfeld, personajul din serial, calcula exact procentul pe care trebuie sa-l lase chelnerului, deseori dupa ce analiza atent prestatia acestuia, Seinfeld cel din realitate nu numai ca nu calculeaza, dar este si generos si fara pretentii.
Comicul a luat de curand pranzul intr-un restaurant din Baltimore, iar cand chelnerita i-a adus nota de plata in valoare de 40 de dolari, Seinfeld i-a lasat inca 40 de dolari bacsis.
Pentru o portie de aripioare crocante sI niste rulouri, bacsisul de 100 % a fost mai mult decat generos.
De fapt, bacsisul de 40 de dolari a fost singurul lucru care l-a dat de gol pe Seinfeld in Baltimore, actorul aflat in oras pentru un spectacol de comedie incercand sa stea cat mai ascuns de ochii lumii. Jessica Pickard, chelnerita care l-a servit pe Seinfeld la restaurantul Regi’s, a marturisit ca se astepta la cu totul altceva din partea comicului.
Alegeri 2024
19:35
Cine ar putea deveni noul președinte al României. Aceeași persoană, două sondaje diferite
16:15
Lider PSD, răspuns pentrul Lasconi, în cazul George Simion și interdicția lui la Chișinău
20:15
Candidații la prezidențiale fac coadă la Nicușor Dan. După Kelemen Hunor, primarul se întâlnește și cu Marcel Ciolacu
20:57
Ioan Chirteş a explicat de ce liderul AUR, George Simion, are interzis în Ucraina şi Republica Moldova: "Sunt dovezi clare!"
“Credeam ca o sa fie mai rautacios, ca va rade de mine si de mancarea pe care o servesc, dar nu a fost asa. Avea pe cap o sapca de baseball si se ascundea in spatele unui ziar. Chiar voia sa se integreze in peisaj”, spune chelnerita. “Cel mai mult m-a surprins, insa, bacsisul. Mi-a lasat exact valoarea notei, iar asa ceva nu mi s-a ntmplat niciodata”.
Sursa: pro cinema
Etichete: bacsis, telespectatori, comedie, comic, Jerry Seinfeld,
Dată publicare:
24-09-2008 00:00