Ethan Hawke revine in Romania la Balul de Caritate de Halloween

Dată publicare: 22-09-2009 00:00
Dată actualizare: 03-04-2012 05:02


UPDATE: Inaintea Balului Caritabil de Halloween, Leslie Hawke, presedinta Asociatiei Ovidiu Rom, face un anunt surpriza. Fiul sau Ethan Hawke, renumitul actor de la Hollywood, va fi prezent din nou la evenimentul de la Palatul Parlamentului.

In plus, Mark Gitenstein, noul ambasador al Statelor Unite, va fi cel care va adresa discursul-cheie al serii.

Si Madonna si-a dorit sa sprijine cat mai mult evenimentul care va avea loc la de Halloween la Palatul Parlamentului. Si pentru ca prezenta ei nu va fi posibila, cantareata a confirmat faptul ca va dona un obiect personal care va fi scos la licitatie, sau va fi dat ca premiu la tombola.

Ethan Hawke a fost si acum cinci ani alaturi de mama sa, care a facut din Romania o doua casa. Inca de atunci, Ethan i-a facut mamei o promisiune: "Tocmai am aflat ca Ethan poate sa vina. Acum filmeaza in Noua Scotie si a spus cand am organizat primul bal ca se va intoarce la cel de-al cincilea. Il vom aduce aici sambara dimineata si va pleca spre Malta duminica seara," a spus Leslie Hawke.

Rata in crestere a abanonului scolar in Romania a determinat Asociatia Ovidiu Rom sa lanseze, in luna iunie, campania de sensibilizare a opiniei publice “Scoala te face mare”.

Vedete din Romania, printre care Cabral Ibacka si Andreea Marin Banica, au sprijinit aceasta campanie, care a starnit reactii sociale aproape imediate.
 

Iar Ethan Hawke a fost incantat sa sa apara anul viitor si intr-un spot TV al campaniei "Scoala te face mare".

Fondurile stranse la balul de anul trecut au asigurat in proportie de 80% serviciile sociale oferite de Asociatia Ovidiu Rom. Tocmai de aceea si la editia aniversara de anul acesta, organizatorii mizeaza pe generozitatea invitatilor pentru ca toti mai multi copii romani sa invete carte.

Pentru informatii suplimentare contactati Asociatia Ovidiu Rom, accesand site-ul www.halloween.ovid.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO