VOCEA ROMANIEI sezonul 4, a doua editie a auditiilor pe nevazute. Cele mai tari momente. FOTO

×
Codul embed a fost copiat

Pana sa inceapa lupta intre candidatii la Vocea Romaniei, disputa se duce intre antrenori. Loredana, Smiley, Marius Moga si Tudor Chirila vor sa atraga in echipa vocea cu sanse la titlul suprem.

VOCEA ROMANIEI - Sezonul 4: Cele mai importante momente ale celei de-a doua editii a auditiilor pe nevazute:

-► Antrenorii au ridicat din sprancene cand i-au auzit glasul. Cu atitudine de superstar, Ivana Farc i-a lasat fara cuvinte
-► De la meseria de politist, direct pe scena de la "Vocea Romaniei". Mircea Graur a reusit sa intoarca toate scaunele cu vocea lui
-► Baraceanu Alexandra canta la vioara de 12 ani, iar inocenta o caracterizeaza. De cand a urcat pe scena a stiut ce vrea: "Ia-ti ochii de la Moga"
-►"Mama, a venit Goran Bregovic la Vocea Romaniei". Ce a facut Valentin Uzun pe scena i-a impresionat pe toti
-► Toti au crezut ca are numai 16 ani, dar Andrei Ana Maria are deja un copil! Antrenorii au facut un gest neasteptat dupa ce ea le-a cantat
-► "Ce nebun esti! Te-am vazut cum rupeai firele pe acolo". Vlad Pocorschi, concurentul surpriza pe care toti antrenorii si-ar fi dorit sa il aiba in echipa lor
-► Petra Acker, cea mai nonconformista concurenta de la "Vocea Romaniei". A urcat desculta pe scena, dar vocea ei a facut furori printre antrenori
-► Lucian Colareza este fanul nr. 1 al lui David Bisbal, iar piesa lui a fost o adevarata provocare pentru antrenori: "Ne-ai uns pe suflet. Esti latino loverul perfect"
-► A fost cea mai curtata concurenta de pana acum. La numai 17 ani, Gabriela Maria Simandi canta mai bine ca Adele. I-a cucerit pe antrenori din primele secunde
 

20:43  Ivana Farc are 17 ani si este eleva la Liceul de Arte din Oradea. Toti cei patru jurati s-au intors, cuceriti de vocea tinerei. Loredana a renuntat la tocuri pentru a incerca sa o convinga pe Ivana sa o aleaga pe ea. 

═► "Cantaretele bune sunt mici de inaltime. De cand astept sa castig "Vocea Romaniei" cu o fata", a spus Lori

Citește și
Vocea Romaniei
Vocea Romaniei, sezonul 4, prima editie a auditiilor pe nevazute. Cele mai tari momente ale serii
Noi detalii despre cazul care a şocat România. Fetiţa ascunsă în canapea a fost ucisă pentru bijuteriile pe care criminalul le-a furat şi le-a amanetat, ca să joace la pariuri

Ivana Farc l-a ales insa pe Tudor Chirila.

20:47 Mircea Graur a venit la Vocea Romaniei pentru a castiga si a ramane in tara. Barbatul lucreaza in Congo si isi vede foarte rar sotia si fetita.  Loredana, Tudor Chirila, Smiley si Marius Moga s-au intors cand Mircea a inceput sa cante "Roxanne"

Mircea Graur a ales sa mearga in echipa lui Smiley.

21:03 Baraceanu Alexandra este studenta la Conservator si este din Deva. Loredana, Smiley si Moga s-au intors. In timp ce juratii incercau sa o convinga, Tudor Chirila s-a dus la ea si i-a soptit la ureche: "Alege rational".  

═► "Auziti, luati-va o camera acolo, in spate. Va asteapta Pavel", le-a spus Smiley lui Moga si Alexandrei.

═► Dupa ce si-a ales echipa, Smiley a avut curajul sa ii spuna Alexandrei sa isi mai ia ochii de la Marius Moga: "Se uita la tine ca la un diamant"

Alexandra l-a ales pe Marius Moga.

 

21:14 Valentin Uzun este din Chisinau. Pe scena de la Vocea Romaniei, el a reusit sa o convinga pe Loredana.

═► "Bine ai venit, Goran Bregovic", i-au spus toti juratii licentiatului in silvicultura din Chisinau.

═► "Sunteti facuti unul pentru altul", le-a spus Chirila Loredanei si lui Valentin.

21:28 Andrei Ana Maria a povestit ca la terminarea liceului a aflat ca este insarcinata. Sotul ei plecase in strainatate, iar ea era singura. Tanara a canta pe scena de la Vocea Romaniei melodia Rihannei, "Stay".

═► "Mi-ati facut o surpriza. Este ziua mea", a spus Maria. 

Toti cei patru jurati s-au ridicat in picioare si au inceput sa ii cante "La Multi Ani". Tudor Chirila a fost cucerit de vocea ei.

21:34 Irina Ceban a cantat "STOP". Din pacate, insa, nimeni nu s-a intors. Cand au vazut-o, baietii din juriu au ramas fara cuvinte.

═► "Doamne, daca tu cantai la fel de sexy precum arati", i-a spus Smiley.

21:41 Vlad Pocorschi, fiul lui Mihai Pocorschi de la VH2, a reusit sa intoarca scaunele lui Chirila, Smiley, Moga si Lori.

═► "Va admir pe toti, va iubesc, dar o sa merg cu Smiley", a spus Vlad.

═► "S-a intors lumea cu fundul in sus", a fost reactia lui Tudor la alegerea lui Vlad.

21:56 Constantin Valentin Mircea a recunoscut la Vocea Romaniei ca s-a casatorit a doua oara cu cea mai buna prietena a primei sotii. Femeia este mai tanara cu 17 ani. 

Constantin lucreaza pe o platforma de furaj marin la Polul Nord, dar a venit la Voce la indemnul lui Mihai Traistariu, fiind elevul cel mai varstnic al artistului. Din pacate, niciun scaun nu s-a intors la momentul lui Constantin.

22:01 Petra Acker este de etnie saseasca, dupa cum chiar ea spune, si a decis sa vina la Vocea Romaniei pentru a isi arata talentul. A urcat desculta pe scena, dar vocea ei a facut furori printre antrenori. Toti baietii din juriu s-au intors cand i-au auzit vocea Petrei.

═► "Nu stiu ce sa zic. Cred ca o sa merg pe mana lui Tudor Chirila", a spus Petra.

22:20 Lucian Colareza, un alt elev al lui Mihai Traistariu, a venit la Vocea Romaniei pentru a arata ca stie sa cante muzica latino. Lucian spune ca este cel mai mare fan al lui David Bisbal, si se vede ca un "latin lover" pentru fetele din Romania.

═► "In sfarsit, un golan", a spus Tudor Chirila.

═► "Ai venit aici sa ne ungi pe inima. Hmmm...Esti latin lover-ul perfect", i-a spus si Loredana.

Toti cei patru antrenori s-au intors la momentul lui Lucian, dar taranul a ales sa o invete pe Loredana cum se vorbeste in limba spaniola.

22:28 Florin Blaj a venit decis sa puna mana pe marele premiu de la Vocea Romaniei. 

Niciunul dintre antrenori nu s-a intors insa la momentul lui Florin.

22:33 Gabriela Maria Simandi are 17 ani si a venit sa cucereasca juriul de la Vocea Romaniei. Inca de la primele acorduri cei patru antrenori s-au intors.

═► "Ai un timbru care te misca din primele secunde si o interpretare minunata", a spus Moga.

═► "Simti cu totul altfel muzica, de asta m-am si intors", a spus Smiley.

═► "Barbatii spun de cele mai multe ori lucruri de care nu se tin. Daca vrei un antrenor, uite-ma aici", a incercat sa o convinga Lori.

Smiley, Lori, Moga si Chirila s-au ridicat in picioare la finalul piesei. Maria a ales sa mearga in continuare in show cu Smiley.

VOCEA ROMANIEI sezonul 4 - Surprizele s-au tinut lant si in cea de-a doua editie a emisiunii VOCEA ROMANIEI sezonul 4, iar reactiile antrenorilor au depasit orice imaginatie. Spectacolul a fost la el acasa, iar concurentii au reusit sa produca scantei in randul antrenorilor de la VOCEA ROMANIEI, sezonul 4.  A fost o editie care a surprins cu siguranta atat prin voci de exceptie, cat si prin atitudine si stil. Toate acestea au ridicat de fiecare data sala in picioare, dar si pe cei 4 antrenori. Una dintre cele mai mari surprize ale editiei de vineri a fost un concurent cu experienta de 10 ani in industria muzicala din Romania. S-a nascut intr-o familie de muzicieni, este instrumentist si vocalist, iar anul acesta a decis sa isi arate talentul si pe scena de la Vocea Romaniei. 

Citeste si: Vocea Romaniei, sezonul 4, prima editie a auditiilor pe nevazute. Cele mai tari momente ale serii

VOCEA ROMANIEI, sezonul 4 - Audientele din prima editie Vocea Romaniei a noului sezon au confirmat puterea si calitatea spectacolului. PRO TV a fost lider de audienta pe toate segmentele, comercial, urban si national, depasind cu mult Antena 1, care s-a aflat pe locul secund. Este de departe sezonul VOCEA ROMANIEI cu cel mai bun start de pana acum, iar concurentii de anul acesta sunt din ce in ce mai surprinzatori. Tehnici vocale de exceptie, inflexiuni, interpretari impecabile, voci puternice, toate acestea vor putea fi vazute in fiecare vineri de la 20:30, la Vocea Romaniei, doar la PRO TV!

Articol recomandat de sport.ro
Duminică seară s-a prăbușit pe gazon, iar luni doctorii i-au anunțat decesul
Duminică seară s-a prăbușit pe gazon, iar luni doctorii i-au anunțat decesul
Citește și...
Vineri, Vocea Romaniei, de la 20:30. Spectacolul vocilor continua! Luni, farfuriile sunt vedeta! MasterChef, 20:30 la Pro TV
Vineri, Vocea Romaniei, de la 20:30. Spectacolul vocilor continua! Luni, farfuriile sunt vedeta! MasterChef, 20:30 la Pro TV

Vineri, 19 septembrie, de la 20.30, incalziti-va vocile intrucat cea mai tare competitie muzicala, Vocea Romaniei", iti aduce o noua editie a concursului in care "Doar vocea conteaza".

Vocea Romaniei, sezonul 4, prima editie a auditiilor pe nevazute. Cele mai tari momente ale serii
Vocea Romaniei, sezonul 4, prima editie a auditiilor pe nevazute. Cele mai tari momente ale serii

Marti s-a dat startul celui mai spectaculos show pe care il poti urmari la televizor in aceasta toamna. Antrenorii au intrat in platou pentru prima data in noua formula - Loredana, Smiley, Marius Moga si Tudor Chirila.

Legendele toamnei de la ProTV. MasterChef si Vocea Romaniei incep luni si marti, iar
Legendele toamnei de la ProTV. MasterChef si Vocea Romaniei incep luni si marti, iar "Romanii au Talent" are 2 jurati noi

Mihaela Radulescu revine in televiziune la Pro TV! Prezentatoarea a acceptat provocarea de a face parte din noul juriu al emisiunii "Romanii au talent".

Recomandări
Iranul ameninţă Israelul să nu răspundă cu un nou atac: „Suntem pregătiţi să folosim arme neutilizate până acum”
Iranul ameninţă Israelul să nu răspundă cu un nou atac: „Suntem pregătiţi să folosim arme neutilizate până acum”

Autorităţile iraniene au avertizat în ultimele ore că vor răspunde "în câteva secunde" cu "arme neutilizate până acum" unor posibile represalii ale Israelului după atacul iranian cu drone şi rachete de sâmbătă asupra statului israelian, informează marţi E

Cod galben de vreme rea în aproape jumătate din țară. Zonele vizate de atenționarea meteorologilor | HARTĂ
Cod galben de vreme rea în aproape jumătate din țară. Zonele vizate de atenționarea meteorologilor | HARTĂ

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de vânt valabil marți și miercuri. În aproape jumătate din țară vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată.

Noua secție de oncologie pediatrică a spitalului Marie Curie a fost inaugurată. Primul pacient a intrat într-un salon nou
Noua secție de oncologie pediatrică a spitalului Marie Curie a fost inaugurată. Primul pacient a intrat într-un salon nou

În urmă cu puțin timp a fost inaugurată noua secție de oncologie pediatrică a spitalului Marie Curie.