Sensation, Ocean of White, petrecerea fenomen in intreaga lume, va avea loc sambata, in Bucuresti


Ultimul update: Miercuri 11 Iulie 2012 05:01
Data publicarii: Joi 19 Aprilie 2012 07:26
Categorie: Stiri Mondene

A inceput numaratoarea inversa pana la una dintre cele mai cautate petreceri de pe mapamond, Sensation, Ocean of White, ce va avea loc sambata la Bucuresti.

Aproximativ 15.000 de persoane vor dansa pe ritmurile mixate de cativa dintre cei mai celebri DJ din lume.

Alaturi de ei vor urca pe scena si doi romani, acceptati pentru prima data la un eveniment de o asemena amploare. Este vorba despre GreeG si Onuc, de la ProFM.

Sensation, Ocean of White este un adevarat fenomen in intreaga lume. Peste un milion si jumatate de oameni de pe patru continente au participat pana acum la acest eveniment.

Sensation este un show complex, un cocktail de muzica, dans, lumini, coregrafie si efecte pirotehnice. La Bucuresti, pregatirile sunt in toi la pavilionul central al Romexpo, locul care, pe 21 aprilie, se va transforma in cel mai mare club din Romania.

Andreea Andreescu, organizator: "Totul va reflecta in amanunt ideea centrala si anume o petrecere dedesuptul apelor. Avem nume internationale precum Feed le Grand, Eric Prydz, Pete Tong, Hardwell, dar si romani."

200 de oameni muncesc fara oprire pentru ca sala sa semene cu o lume subacvatica. Vor fi instalate 160 de cabine de sunet, 48 de fantani arteziene, 20 de sisteme laser, iar cei prezenti se vor bucura de 200 efecte pirotehnice.

Organizatorii se asteapta la un numar impresionant de participanti si au pus la bataie 15.000 de bilete, al caror pret variaza intre 240 si 770 de lei. Mai sunt disponibile insa doar 500.

Cei care vor sa mearga la petrecerea incendiara trebuie sa aiba peste 18 ani si sa se imbrace neaparat in alb, singurele obiecte de alta culoare permise fiind accesoriile.

VIDEO PROTVPLUS.RO