Rockstadt Extreme Fest 2016. Reguli de acces, programul concertelor si informatii importante pentru fani

Rockstadt Extreme Fest

Mai sunt trei zile pana la editia cu numarul IV a ROCKSTADT EXTREME FEST 2016, care are loc in perioada 11-14 august, pe terenul de Biatlon de la baza Cetatii Rasnov.

Pretul abonamentelor pana pe data de 14 august, inclusiv, este de 250 lei. Aceastea se pot gasi, pana duminica, la festival, intr-un loc amenajat special pentru cei care doresc sa-si cumpere abonament.

Pentru trupele notate cu "TBA", a ramas de confirmat ora desfasurarii sesiunii "meet and greet", astfel ca fanii sunt rugati ca pe perioada festivalului sa verifice atat pagina de Facebook, cat si zona Info Point pentru orele exacte ale acestor sesiuni.

VINERI, 11 AUGUST:

13:00 - SOULFLY

Citește și
Spellground
Spellground Festival nu va mai avea loc in weekend-ul 12-14 august. Concertele se amana din cauza doliului national
„Păpușa de fier a lui Putin” explică propaganda Kremlinului: „Nu contează ce se întâmplă cu adevărat”

14:30 - CARACH ANGREN

16:00 - NEGURA BUNGET

17:50 - BUCOVINA

20:30 - MY DYING BRIDE

22:00 - HOCICO

 

SAMBATA, 12 AUGUST:

17:50 - MORGOTH

19:10 - TANKARD

INFECTED RAIN (TBA)

BORKNAGAR (TBA)

MAYHEM (TBA)

 

DUMINICA, 13 AUGUST:

16:20 - CATTLE DECAPITATION

17:50 - DESTRUCTION

19:10 - INSOMNIUM

20:30 - SOILWORK

22:00 - PARKWAY DRIVE

EXCREMENTORY GRINDFUCKERS (TBA)

Regulament Festival

Accesul in zona de festival este permis numai in baza unui bilet sau abonament valid la Rockstadt Extreme Fest 2016. Prin participarea la acest eveniment, detinatorul de bilet sau abonament accepta regulamentul festivalului si este de acord cu demersul organizatorilor de a controla respectarea acestuia.

Persoanele vor primi la punctul de acces bratari conform tipului de bilet sau abonament achizitionat. Acestea nu trebuie indepartate sau instrainate. Pierderea sau distrugerea nu este rambursata, posesorul urmand a fi evacuat din zona de festival.

Pentru evitarea oricaror neplaceri, organizatorii recomanda achizitionarea biletului sau abonamentului numai de la distribuitorii autorizati. Biletele si abonamentele contin elemente de siguranta si vor fi controlate la intrarea in perimetrul festivalului. Falsificarea biletelor, abonamentelor si bratarilor constituie infractiune. Impotriva persoanelor care vor comite infractiunea de fals, uz de fals, inselaciune sau alte fapte ori alte cauze in acest scop, organizatorii vor depune plangere penala.

• Copiii cu varsta de pana in 6 ani au acces gratuit, iar copiii ce au implinit varsta de 7 ani trebuie sa detina un bilet sau abonament valid de acces in zona de festival si camping.

• Copiii care nu au implinit varsta de 7 ani, au acces in zona de festival doar insotiti de un parinte.

• Copiii care nu au implinit varsta de 14 ani au acces in perimetrul festivalului doar insotiti de un adult.

Persoanele cu dizabilitati beneficiaza de acces liber pe teritoriul festivalului prin inscriere prealabila. Avand in vedere locul desfasurarii, pot exista sectiuni deluroase, ceea ce inseamna ca uneori accesul nu va fi foarte usor. Cu toate acestea, personalul Rockstadt Extreme Fest va fi prezent pentru a ajuta, daca este necesar. 

ESTE INTERZIS:

• accesul cu arme sau orice alte obiecte ce pot fi considerate periculoase sau arme albe;

• accesul cu recipiente de sticla, materiale inflamabile, animale de companie, pixuri cu laser;

• comercializarea de produse in zonele de camping si festival fara acordul organizatorilor;

• consumul de substante interzise sau comercializarea acestora, conform legii in vigoare;

• accesul cu alcool, alte bauturi si alimente din exteriorul zonei de festival;

• accesul animalelor oriunde in perimetru sau camping;

La accesul in perimetrul festivalui NU se va permite intrarea cu bautura si alimente de orice fel, chiar daca este achizitionata din incinta zonei de festival. 

VIDEO / FOTO

Este STRICT INTERZIS accesul in perimetrul festivalului fara autorizatia organizatorului pentru: camere video profesionale si semi-profesionale, dar si cu camere foto profesionale ce detin obiectiv detasabil. Posesorii unor astfel de echipamente sunt obligati sa se supuna predarii acestora in custodie temporara.

Pe durata evenimentului se vor realiza inregistrari audio si video. Persoanele care apar in filmarile realizate nu pot avea nicio pretentie fata de organizatori, producatori sau utilizatori.

Pe toata durata evenimentului inregistrarile audio si video pot fi realizate numai cu acordul expres al organizatorilor. Fotografierea este permisa (exceptie facand acele concerte ale caror reprezentanti artistici sau respectiv organizatorul, nu isi dau acordul).

Filmarea şi fotografierea concertelor cu scopul difuzarii in presa scrisa, audio, online sau TV se va desfasura sub reguli stricte, care vor fi comunicate jurnalistilor prin intermediul Biroului de Presa al Rockstadt Extreme Fest.

Incalcarea acestor reguli de catre mass media poate avea drept rezultat intentarea unor procese din partea organizatorilor sau a managementului artistilor ale caror conditii au fost incalcate. 

COMPORTAMENTUL IN ZONA DE FESTIVAL

Organizatorii recomanda evitarea conflictelor.

Nu sunt tolerate exceptii de la aceste reguli, incalcarea prezentului regulament putand duce la evacuarea persoanei in cauza din zona de festival si interzicerea accesului in zona de festival, fara rambursarea biletului sau abonamentului.

Organizatorul nu este responsabil pentru bunurile participantilor ori pentru eventualele pagube personale produse.

Persoanele care incalca acest regulament, initiaza sau participa la evenimente care tulbura ordinea, vor fi imediat escortate in afara perimetrului festivalului, accesul lor va fi interzis la festival, iar organizatorul va anunta institutiile abilitate ale statului, daca va fi necesar. 

ALTE INFORMATII

Pentru copii se recomanda utilizarea castilor pentru protectie fonica. In cazul in care copiii nu sunt echipati corespunzator, raspunderea pentru expunerea acestora la nivelul fonic din zona de festival revine integral parintilor sau insotitorilor acestora.

Organizatorul avertizeaza participantii ca spectacolele includ puternice efecte de lumina, care ar putea dauna copiilor sau persoanelor epileptice.

Organizatorul si cadrele medicale vor demara imediat spitalizarea sau ingrijirea medicala oricaror persoane care au nevoie sau solicita ingrijire, atat timp cat se afla in perimetrul festivalului sau in campingul special destinat festivalului.

Evenimentul va avea loc indiferent de condiţiile meteorologice, in limite normale pentru public si artisti!

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica programul, daca va fi necesar acest lucru si avand un motiv intemeiat pentru decizie.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a efectua controale in zona de festival pentru a se putea asigura respectarea prezentului regulament.

@CristianMatei

Articol recomandat de sport.ro
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Citește și...
"Se simteau pur si simplu diferit". Zeci de fani spitalizati, dupa ce au mancat bomboane cu marijuana la un festival de rap

24 de fani care au asistat la un festival de rap din statul american Ohio, pe al carui afis s-a aflat si rapperul Machine Gun Kelly, au fost spitalizati si au necesitat ingrijiri medicale, dupa ce au mancat bomboane cu marijuana.

Spellground Festival nu va mai avea loc in weekend-ul 12-14 august. Concertele se amana din cauza doliului national
Spellground Festival nu va mai avea loc in weekend-ul 12-14 august. Concertele se amana din cauza doliului national

Spellground Festival nu va mai avea loc in weekendul 12-14 august.

Clasic rock si blues de calitate, la Sala Palatului. Concert cu The Original Blues Brothers Band
Clasic rock si blues de calitate, la Sala Palatului. Concert cu The Original Blues Brothers Band

Cu energie debordanta, entuziasm si un chef nebun de a canta si incanta urechile celor care se delecteaza pe ritmul muzicii blues, legendara trupa The Original Blues Brothers Band a dat startul unui nou turneu international.

Recomandări
Klaus Iohannis cumpără arme din Coreea de Sud. Un contract de 725,7 milioane de dolari ar fi fost încheiat la Seul
Klaus Iohannis cumpără arme din Coreea de Sud. Un contract de 725,7 milioane de dolari ar fi fost încheiat la Seul

Liderii sud-coreean şi român s-au angajat să stimuleze cooperarea în industria de apărare, în timp ce Seulul încearcă să se impună ca al patrulea exportator de armament din lume.

Prima reacție a lui Iohannis, după retragerea candidaturii lui Cătălin Cîrstoiu: „Nu este un mare succes al coaliţiei”
Prima reacție a lui Iohannis, după retragerea candidaturii lui Cătălin Cîrstoiu: „Nu este un mare succes al coaliţiei”

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, în Coreea de Sud, că decizia de a retrage candidatura lui Cătălin Cîrstoiu şi a veni cu caniddaţi separaţi la Primăria Capitalei nu este, în mod cert, un mare succes al coaliţiei.  

Ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă. Zonele care se află sub Cod galben | HARTĂ
Ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă. Zonele care se află sub Cod galben | HARTĂ

Meteorologii anunţă ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă, dar şi precipitaţii mixte la munte.