Regii si presedintele tiganilor, la nunta cu regele manelelor!

Ultima actualizare: 10-10-2012 02:51

O petrecere cat un summit a fost tinuta in Olt, in familia regelui autointitulat al tiganilor Dan Stanescu. S-a asezat la aceeasi masa cu omologul lui regele Cioaba si cu presedintele romilor Bercea Mondialu, ca sa celebreze logodna nepotului de 14 ani.


Li s-au alaturat invitati cu greutate, incarcati cu daruri scumpe pentru tinerii logoditi. Si, cum e traditia, a plouat cu bani pe ritmurile melodiilor unui alt rege, cel al manelelor, Nicolae Guta.

Inconjurati de atatia oaspeti de seama, invitatii n-au fost stransi la punga. Au impartit lei si euro in stanga si-n dreapta. Iar pe cei doi logodnici, Mirela si Davi, ambii in varsta de 14 ani, i-au coplesit cu daruri.

Ba, mai mult, socrul mic i-a promis viitorului ginere ca la nunta ii va da si o limuzina de lux. Petrecerea n-a fost, insa, chiar pe placul tuturor invitatilor. Unii au izbucnit, nemultumiti ca in jurul lor ar fi prea multe capete incoronate.

Cantecele lui Nicolae Guta i-au ajutat pe petrecareti sa uite repede de toate. Au dansat cu foc pe melodiile interpretate de Sorina.


 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO