Rapperul american J $tash și-a omorât iubita în fața copiilor ei și apoi s-a sinucis

Ultima actualizare: 05-01-2022 09:42
j stash, rapper
Getty

Rapperul american J $tash și-ar fi ucis o iubita în fața celor trei copii ai ei, după care artistul și-a luat viața folosind un pistol, relatează People, citată de The New York Post.

J $tash, al cărui nume real era Justin Joseph, a murit sâmbătă, în Temple City, California. El avea 28 de ani.

Potrivit Departamentului șerifului din Los Angeles, polițiștii au răspuns unui apel de violență domestică pe 1 ianuarie.

Oamenii legii au găsit la fața locului cadavrele lui Jeanette Gallegos, în vârstă de 27 de ani, și Joseph.

J $tash s-a certat cu Jeanette Gallegos, iar acesta a condus-o în dormitorul principal, unde a încuiat ușa. Ulterior, cadavrele lor au fost găsite în cameră.

"Victima de sex feminin a suferit multiple răni prin împușcare, în timp ce victima de sex masculin a suferit o rană de glonț aparent autoprovocată", au notat polițiștii, potrivit People.

"În acest moment, dovezile de la fața locului și informațiile preliminare pe care le avem de la copiii din casă sunt că este vorba de o crimă-sinucidere", a declarat locotenentul Derrick Alfred, referitor la incident.

Cei trei copii au vârste cuprinse între 5 și 11 ani și nu au fost răniți. Când autoritățile au ajuns la domiciliu, copiii au fost luați și trimiși să locuiască la rude.

Associated Press a relatat că unul dintre copii și-a sunat bunica, care i-a spus să sune la 911. Cu toate acestea, nu se știe dacă apelul a fost făcut înainte sau după ce Jeanette Gallegos a fost ucisă.

J $tash și Jeanette Gallegos erau într-o relație de aproximativ un an.

O anchetă a poliției este în curs de desfășurare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO