Prima reacție a lui Chris Brown după ce a fost arestat pentru viol în Paris

Ultima actualizare: 23-01-2019 10:44
chris brown

Rapperul american Chris Brown a fost eliberat după ce fusese arestat luni la Paris, împreună cu alte două persoane, sub suspiciunea de viol, a anunţat presa locală marţi seară, citată de DPA, conform Agerpres.

Cântăreţul şi compozitorul în vârstă de 29 de ani, care, potrivit oficialilor francezi, a fost, de asemenea, acuzat de infracţiuni legate de încălcarea legislaţiei privind stupefiantele, fusese arestat luni, după cum anunţase anterior postul de televiziune France Info.

În Franţa, perioada în care o persoană poate fi ţinută în custodie este limitată la 24 de ore, dar poate fi prelungită la 48 de ore în anumite circumstanţe. În cazuri extreme, poliţia poate reţine un suspect până la 96 de ore.

Potrivit AFP, o femeie de 25 de ani pretinde că a fost violată de Chris Brown, de unul dintre prietenii lui şi de un bodyguard într-un hotel de lux la începutul acestei luni.

Tânăra susţine că în seara în care s-ar fi petrecut infracţiunea s-a distrat într-un club alături de alături de artist şi de mai multe femei.

Potrivit undei declaraţii date pentru AFP de avocatul lui Chris Brown, Raphael Chiche, clientul lui susţine că este nevinovat şi i-a cerut să depună plângere pentru defăimare.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???? I WANNA MAKE IT PERFECTLY CLEAR...... THIS IS FALSE AND A WHOLE LOT OF CAP! NNNNNNNNEEEEEEEEEEVVVVVVVVVVEEEEEERRRRRR!!!!!! FOR MY DAUGHTER AND MY FAMILY THIS IS SO DISPRESPECTFUL AND IS AGAINST MY CHARACTER AND MORALS!!!!!

A post shared by CHRIS BROWN (@chrisbrownofficial) on

Chris Brown şi-a mărturisit nevinovăţia şi într-o postare pe Instagram, marţi seară. "Vreau să fie perfect clar ...... este fals (...)", a scris artistul pe reţeaua de socializare.

Chris Brown a ajuns pe prima pagină a ziarelor în 2009, după ce a agresat-o fizic pe iubita lui din acea vreme, cântăreaţa Rihanna. Rapperul a pledat vinovat şi a fost plasat în regim de libertate condiţionată timp de şase ani. De asemenea, în 2016, el a fost acuzat de violenţe comise asupra unei femei în Las Vegas şi unei alte persoane în Los Angeles, unde, de asemenea, a fost arestat pentru o scurtă perioadă de timp.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO