Prima apariție publică a Ducesei de Susex după ce a anunțat că este gravidă


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Marti 16 Octombrie 2018 09:37
Categorie: Stiri Mondene

La câteva ore după ce au anunţat că aşteaptă primul lor copil, prinţul Harry şi ducesa Meghan au ieşit pentru prima oară în public.

Cei doi şi-au început turneul în Australia cu o vizită la Opera din Sydney şi una la grădina zoologică, unde au admirat urşii koala. Mai devreme, primiseră şi primele daruri pentru bebeluş.

În prima sa apariţie publică de după anunţarea veştii, ducesa de Sussex a purtat o rochie albă care masca destul de bine burtica de viitoare mamă. Oficiali sau oameni simpli, niciunul dintre cei întâlniţi n-a ratat ocazia să-i felicite.

Reprezentantul reginei Elisabeta a II-a în New South Wales şi soţia sa le-au dăruit lui Meghan şi Harry un cangur de pluş, cu tot cu puiul din buzunar, şi o pereche de cizmuliţe pentru copil.

Vestea sarcinii lui Meghan vine la numai cinci luni de la nuntă. În interviul de după anunţarea logodnei, prinţul Harry nu părea să se grăbească, însă cu doi ani mai devreme spunea clar că îşi doreşte copii.

Copilul ducilor de Sussex se va naşte în primăvară, probabil în aprilie, potrivit presei. Va fi al şaptelea în ordinea succesiunii la tron şi nu va avea automat titlul de prinţ sau prinţesă. Nici cei doi copii mai mici ai prinţului William nu l-au avut, dar bunica lor, regina Elisabeta, a intervenit pentru a le acorda titlul şi probabil că va face la fel pentru copiii lui Harry.

Cum se schimbă ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, după ce Meghan Markle va naște
Meghan Markle și Prințul Harry vor deveni părinți. Ducesa de Sussex este însărcinată
VIDEO PROTVPLUS.RO