Nadia Comaneci s-a alaturat campaniei Ice Bucket Challenge. Cine sunt cele doua persoane pe care le-a provocat sportiva


Ultimul update: Vineri 29 August 2014 07:01
Data publicarii: Marti 26 August 2014 08:13
Categorie: Stiri actuale

Nadia Comaneci s-a alaturat campaniei umanitare Ice Bucket Challenge dupa ce, la sfarsitul saptamanii trecute, a fost provocata de Catalin Radu Tanase, dar si de Loredana.

Gimnasta a postat filmuletul pe contul ei de pe o pagina de socializare pentru a dovedi tuturor ca a trecut de proba galetii cu apa si gheata. Nu a uitat insa nici sa predea stafeta altor doua persoane.

Inainte de a-si turna pe cap deja celebra galeata cu apa si gheata, a precizat ca a donat bani pentru cercetarea in domeniul sclerozei amiotrofice.

CITITI SI: Catalin R. Tanase, Tudor Chirila si Ilie Nastase au acceptat provocarea "Ice Bucket Challenge". Pe cine au provocat

La randul ei, Nadia Comaneci a avut grija ca inainte sa se racoreasca, sa nominalizeze alte persoane care au 24 de ore la dispozitie pentru a raspunde provocarii: este vorba despre Gheorghe Hagi si Ion Tiriac, care trebuie sa faca o donatie, apoi sa se ude pana la piele.

CITITI SI: Andreea Esca si CEO-ul ProTV, Aleksandras Cesnavicius, s-au alaturat campaniei Ice Bucket Challenge. Ce NU s-a vazut la TV

Intreaga lume pare ca s-a unit in aceste zile pentru o cauza nobila. Pana acum, au donat bani peste un milion si jumatate de oameni si s-au strans aproape 80 de milioane de dolari.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO