Meghan Markle, avertisment pentru tinerii care „aleargă” după like-uri pe rețelele de socializare


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Luni 29 Octombrie 2018 23:27
Categorie: Stiri Mondene
Meghan Markle

Ducesa de Sussex i-a avertizat pe tineri cu privire la riscurile la care se expun atunci când își editează prea mult fotografiile pe care le postează pe rețelele de socializare.

Prezentă la un eveniment în Noua Zeelandă, Meghan Markle a vorbit despre efectele negative ale rețelelor de socializare, care îi fac pe tineri „să-și cântărească stima de sine în funcție de like-urile primite”, scrie Daily Mail.

„Este așa dificil pentru tineri. Văd poze pe rețelele de socializare și nu știu dacă cei pe care-i văd sunt născuți așa sau este vorba doar de un filtru. Ajungi să-ți cântărești stima de sine în funcție de aprecierile de pe rețelele de socializare”, a spus ducesa de Sussex luni, la un eveniment în Wellington.

Și prințul Harry a atras atenția asupra pericolelor prezentate de rețelele de socializare. El consideră că părinții au nevoie de la fel de multă educație precum copiii lor.

Sunt multe probleme care apar din cauza rețelelor de socializare și a jocurilor. Nu doar în Marea Britanie, ci la nivel global. De cele mai multe ori, părinții sunt trași la răspundere, însă nu e mereu corect, întrucât și ei au nevoie de educație în acest sens”, a spus prințul Harry.

De curând, Meghan Markle a mărtuisit cât de bine se simte de când nu mai are conturi pe rețelele de socializare. Ea a renunțat la acestea după ce s-a logodit cu prințul Harry al Marii Britanii.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO