Meghan Markle, primele declarații despre relația cu Prințul Harry

Ultima actualizare: 11-09-2017 15:56
megan markle
Getty

Iubita prinţului Harry a aţâţat zvonurile privind o viitoare logodnă, într-un interviu acordat revistei Vanity Fair. Meghan Markle a acceptat să apară pe copertă şi le-a vorbit jurnaliştilor despre relaţia ei cu Harry.

"Suntem doi oameni foarte fericiţi şi îndrăgostiţi", a declarat actriţa în vârstă de 36 de ani.

Ea le-a mai dezvăluit jurnaliştilor că l-a cunoscut pe nepotul reginei în iulie anul trecut, prin intermediul unui prieten, şi că au început să se vadă frecvent la scurt timp după.

Erau deja împreună de 6 luni când relaţia lor a fost făcută publică.

"Am început să ne vedem extrem de discret timp de circa șase luni înainte să afle presa și am lucrat în toată acea perioadă, astfel încât singurul lucru care s-a schimbat a fost percepția oamenilor", a declarat ea.

La casele de pariuri din Regat, britanicii merg pe varianta unei logodne până la finalul acestui an şi a unei nunţi în 2018.

"Nimic nu s-a schimbat în privința mea. Sunt încă aceeași persoană", a adăugat actrița, originară din Los Angeles, subliniind că nu s-a lăsat niciodată definită de relațiile sale.

Ea a recunoscut însă că povestea de dragoste cu una dintre personalitățile cele mai urmărite de pe planetă nu este fără dificultăți și că "în unele zile poate fi mai dificil decât în altele". "Am însă întotdeauna acest sistem de sprijin în jurul meu și, bineînțeles, sprijinul iubitului meu", a precizat ea.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO