VIDEO. Jurații SuperStar, cu gurile căscate când a cântat Anastasia: ”Băi, ești prost? Extraordinar!”

Ultima actualizare: 16-10-2021 09:32
Smiley, Superstar
Pro TV

Jurații emisiunii SuperStar România au rămas cu gurile căscate, vineri seara, după ce au auzit-o cântând pe Anastasia Chirillovskaia, o fată de 18 ani din Găgăuzia, o regiune autonomă a Republicii Moldova.

Interpretarea Anastasiei i-a făcut pe toți să se declare uimiți de performanțele ei vocale, Smiley fiind cel mai impresionat de acest moment artistic: ”Băi, ești prost? Extraordinar! (...) Cristal, bă, zici că e pe CD.”

La rândul său, Marius Moga a spus că interpretarea ei LIVE sună de parcă ar fi fost o piesă difuzată la radio, atât de perfectă era vocea.

”Asta e perfectă. Auzi? Cântă radioul acum.” a spus Marius Moga

Anastasia, nu știu ce ai mâncat, ce ai băut. Eu acum te-aș lua acum de mână și te-aș duce la studio” - a reacționat, din nou, Smiley.

Și Carla's Dreams s-a arătat extrem de emoționat de acest moment: ”Astea sunt momentele mele preferate din emisiune. Când cineva vine și habar n-are cine este. Vine într-un concurs și cântă perfect totul.

După părerea mea, este cea mai bună voce din concurs până acum.” - a mai spus artistul din Republica Moldova, mândru de Anastasia, și ea tot dintr-o regiune a Republicii Moldova.

Anastasia Chirillovskaia are 18 ani și este din Comrat, Găgăuzia. Mama sa este profesor de canto și spune că aceasta este cea care a învățat-o tot ce știe.

 

A crescut cu muzica în casă și acum cântă la evenimete private și alte concursuri muzicale. Tatăl sau este contabil și o susține în pasiunea sa, însă și-ar dori că fiica sa aibă un job stabil.

La 6 ani a cântat prima oară pe o scenă.

Emisiunea SuperStar, lider absolut de audiență

 

Emisiunea SuperStar a fost lider absolut de audiență. Show-ul a înregistrat 8.4 puncte de rating și 23.8% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 5.1 puncte de rating și 14.4% share.

La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 20:27 – 23:25, PRO TV a condus topul televiziunilor cu 6.8 puncte de audiență și 22.6% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe locul 2 avea 3.8 puncte de rating și 12.8% share.

Peste 1.3 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit show-ul, iar în minutul de maximă audiență de la 20:50, aproape 1.8 milioane de români se uitau la emisiune.

De la ora 20:00, show-ul merge mai departe. După 11 ediții în care au avut ocazia să cunoască în jur de 150 de concurenți, jurații au preluat din emoțiile și trăirile acestora.

Raluka chiar va face o confesiune în baza experienței ei și a ceea ce a văzut: ”Îmi dau seama cât de important este momentul ăsta pentru ei”.

Pe scenă își vor face apariția concurenți cu povești extrem de diferite. Printre aceștia se va regăsi o concurentă care face dublaj de voce de peste 13 ani, de când era doar un copil. Deși iubește ceea ce face, vine la SuperStar pentru că i se întâmplă să cânte foarte des prin casă. ”Mi-e teamă că nu o să mă ridic la așteptările mele”, va admite înainte de a intra pe scenă. Va reuși să își depășească emoțiile și să demonstreze că merită ca adevărata ei voce să fie auzită?”

Nu ratați SuperStar România de la ora 20:00, pe PRO TV sau, în avans, pe voyo.ro!

SuperStar România – Legenda începe aici!
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO