Înainte să fie ucis, rapperul Nispey Hussle se pozase cu un copil. Ultimul său mesaj FOTO

02-04-2019 16:27


Nispey Hussle, comemorat în Los Angeles - 3

Cu câteva ore înainte ca rapperul Nipsey Hussle să fie împușcat, el a fost surprins în timp ce participa la un meci de baschet.

Fotografii l-au surprins în timp ce strângea mâna cu alți spectatori, zâmbitori. În cursul zilei, el a mers la magazinul său de haine din Los Angeles, unde s-a fotografiat cu copil.

La scurt timp, însă, Nipsey Hussle a fost împușcat mortal. Potrivit poliției, atacatorul i-a provocat răni la nivelul capului și toracelui. Luni, rapperul – Ermias Asghedom - urma să se întâlnească cu mai mulți reprezentanți ai Poliției din Los Angeles, pentru a discuta despre violența de pe străzi, scrie Daily Mail.

Ultimul mesaj al rapperului, înainte să fie împușcat mortal

 

Cu câteva momente înainte să fie împușcat, rapperul scrisese pe Twitter: „E o binecuvântare să ai inamici puternici.”

Nipsey Hussle a crescut în sudul orașului Los Angeles și vorbea adesea în interviuri despre viața de pe „străzi” și despre conflictele dintre diverse grupări.

Deschideți galeria foto pentru a vedea mai multe imagini.

După moartea lui Nipsey Hussle, numeroase persoane s-au adunat în parcarea magazinului acestuia, pentru a-i aduce un ultim tribut. Totodată, artiști precum Drake, Rihanna și J.Cole au transmis condoleanțe.

„Ești o legendă. Admir și respect calea pe care ai ales-o și ce ai făcut în cartier. Mi-a frânt inima să aud veștile. Mă rog pentru cei dragi ție. Trebuia să fie un an bun, Dumnezeu avea planuri mari pentru tine”, a scris J.Cole pe Twitter.

„Reprezentai ceva pozitiv pentru comunitate. Ai inspirat milioane”, a scris și Pharrell Williams.

Primarul orașului Los Angeles, Eric Garcetti, a declarat moartea lui Hussle drept o „tragedie îngrozitoare”.

„Nu putem exprima în cuvinte cât de triști suntem. Nispey nu era doar unul din cei mai mari artiști cu care am colaborat, ci și un tată grozav și un lider în comunitate”, a transmis casa de discuri a rapperului.

Marți, poliția a identificat un suspect în cazul atacului.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO