Ieșire nervoasă a lui Spike Lee după ce “Green Book” a fost anunțat câștigător la Oscar


Ultimul update: Luni 25 Februarie 2019 15:48
Sursa: indiewire.com
Data publicarii: Luni 25 Februarie 2019 11:16
Categorie: Stiri Mondene
Oscar green book

Unul dintre câștigătorii premiului Oscar în cadrul galei ce a avut loc, duminică noapte, la Kodak Theater din Los Angeles, a avut o reacție violentă în momentul în care s-a anunțat cel mai bun film al anului.

Spike Lee, regizorul filmului “BlacKkKlansman” aflat în cursa pentru titlul de cel mai bun film, a avut o ieșire nervoasă în momentul în care Julia Roberts a anunțat că “Green Book” este marele câștigător al serii.

Potrivit unor jurnaliști prezenți la gală, Spike Lee s-a ridicat nervos din scaun și a mers în spatele sălii, el așezându-se cu spatele pe durata discursurilor câștigătorilor, scrie IndieWire.

“Pete Hammond, care a fost prezent în Kodak Theatre, a relatat că era clar că Lee era furios, s-a ridicat și a mers în spatele sălii. Apoi, s-a întors și a părut să aibă o discuție aprinsă cu Jordan Peele, care era în spatele său. S-a plimbat pe culoar și s-a dus din nou în spatele sălii. Când a revenit, a întors spatele la scenă, în timpul discursurilor”, relatează Deadline.

Andrew Dalton, de la Associated Press, a povestit la rândul său scena: “Spike Lee era vizibil nervos când ‘Green Book’ a fost anunțat drept câștigător. A dat din mâini în semn de dezgust și părea că vrea să plece din sală. S-a întors la locul său când discursurile s-au încheiat”.

 

 

Spike Lee a câștigat Oscarul pentru scenariul filmului “BlacKkKlansman”, acesta fiind primul trofeu câștigat de regizorul de culoare.

Spike Lee a refuzat să vorbească și la conferința de presă de după gală.

În momentul în care a fost rugat să comenteze trofeul acordat filmului "Green Book", regizorul a preferat să bea din șampanie, cerând apoi o altă întrebare.

 

 

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 

Sursa: indiewire.com

VIDEO PROTVPLUS.RO