Falimentar, rapperul 50 Cent mai primeste o lovitura. Cati bani trebuie sa-i plateasca unei femei

Ultima actualizare: 29-07-2015 07:10
50 Cent

Rapperul american 50 Cent trebuie sa plateasca o despagubire suplimentara de 2 milioane de dolari unei femei pentru ca a postat pe site-ul propriu de internet o inregistrare in care aceasta apare in timpul unei partide de sex.

Acesta este decizia unei curti supreme din Manhattan, scrie UPI.com. Potrivit The New York Daily News, rapperul 50 Cent trebuie sa plateasca inca 2 milioane de dolari despagubiri pe langa cele 5 milioane de dolari stabilite anterior pentru ca a incalcat drepturile civile si a cauzat suferinta emotionala Lastoniei Leviston prin publicarea pe site-ul sau oficial de internet a unor imagini in care aceasta face sex cu un partener.

“Curtea de judecata mi-a facut dreptate si Dumnezeu m-a reabilitat”, a declarat Lastonia Leviston vineri, dupa pronuntarea deciziei curtii, adaugand ca spera ca 50 Cent “si-a invatat lectia”, relateaza Agerpres.

Rapperul american, care a cerut recent intrarea in insolventa, nu a fost prezent in sala de judecata, el fiind reprezentat de avocatul sau James Renard care s-a declarat dezamagit de aceasta decizie si va inainta o contestatie prin care spera sa-i fie redusa clientului sau suma pe care trebuie sa o plateasca.

Avocatii Lastoniei Leviston cerusera plata unei despagubiri de 15 milioane de dolari, curtea stabilind un cuantum mai redus, chiar daca unii dintre jurati au subliniat in timpul sedintei de judecata ca nu cred in cererea de insolventa pe care rapperul a inaintat-o in urma cu cateva saptamani.

Lastonia Leviston are din 2003 un copil cu rapperul Rick Ross, un rival al lui 50 Cent. Caseta a fost realizata in 2009 cand aceasta avea o relatie cu Maurice Murray, iar acesta din urma i-a vandut caseta lui 50 Cent, care a publicat-o pe site-ul sau in acelasi an
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO