Faceti cunostinta cu Sorin Ilie Obama din Rusciori

Ultima actualizare: 08-04-2012 15:14
Obama

Micul Obama de Rusciori, nascut exact in 4 noiembrie, data alegerilor din SUA, este al treilea copil al unei familii sarmane.


„Cand l-am vazut pe Obama la televizor, mi-a crescut inima de bucurie. Am crezut ca este un tigan de-al nostru, din cauza culorii lui”, a explicat Maria Savu, bunica lui Obama Sorin Ilie Scoica, din satul Rusciori.

Barackomania a cuprins omenirea!

In Brazilia, opt candidati la alegerile din octombrie au profitat de o bresa in legea electorala si si-au schimbat numele in Barack Obama. Fara succes insa: atat Barack Obama, cat si cei cativa Bin Laden, Zidane si Mos Craciun au fost invinsi la urne.

Prenumele de "Obama" si "Michelle" au avut un succes fulminant miercuri in maternitatile din Kenya, o femeie reusind chiar sa isi numeasca gemenii astfel, relateaza AFP.

La spitalul general din Kisumu (vestul Kenyei), capitala regiunii de unde este originara familia din partea tatalui a noului presedinte american, Pauline Adhiambo a nascut gemeni, pe care i-a numit Obama si Michelle, potrivit AFP.

Doar in acest spital, cel putin alti opt copii au fost numiti Barack sau Obama, sau ambele, in timp ce in maternitatile din capitala Nairobi si din intreaga tara numerosi copii au fost numiti astfel.

"Am vorbit cu sotul meu si am convenit asupra faptului ca numele de Barack Obama ar fi ideal pentru baietelul nostru, deoarece tot orasul si intreaga lume sunt entuziasmate de Barack Obama, si pentru noi este o persoana importanta", a marturisit Josephine Anyango Anyango.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO