Cockteilurile anului 2011! Afla combinatia ideala ca sa alungi mahmureala
Sunt in voga ingredientele trasnite, de la soc si frunze de ceai, pana la ardei sau telina. In cautarea aromei perfecte, unii barmani si-au facut dupa tejghea adevarate laboratoare de chimie.
In Londra, unul dintre ei sustine ca astfel a gasit combinatia ideala ca sa alunge mahmureala. Barmanul care o prepara sustine ca e leacul de dupa betie, desi vodca este unul dintre ingredientele pe care le-a folosit.
Botezat "Portocala mecanica", pentru ca are la baza siropul de portocale, amestecat cu ardei gras rosu si galben, cocktailul are deja o multime de adepti.
Barmanii priceputi si-au transformat meseria intr-o adevarata arta, in cautarea unor combinatii care mai de care mai trasnite. Nu se tem sa amestece in pahar legume, fructe si condimente intalnite mai degraba intr-o bucatarie, cum ar fi boabele de soc, lavanda, zmeura sau ceaiul verde.
De exemplu, este amestecat cu coacaze negre si un strop de alcool. Iar rezultatul este pe placul clientilor.
Iar in acest bar din Londra, fiecare amestec este redistilat inainte de a fi turnat in paharul clientului, care se bucura astfel de un cocktail cu o aroma mult mai intensa.