Cindy Crawford, santajata pentru niste poze in care fiica ei apare legata

Ultima actualizare: 08-04-2012 06:50

Un neamt a fost acuzat ca i-a cerut fostului model 100.000 de dolari pentru o fotografie in care fiica ei de doar 7 ani apare legata de un scaun si cu calus in gura.

 

Fotografia se pare ca a fost facuta de fosta dadaca a fetei, iar micuta e legata de scaun si poarta pantaloni scurti si un tricou. Parintii nu stiau de poza, iar cea mica le-a povestit ca totul facea parte din jocul "de-a hotii si vardistii".

Bona deja nu mai lucra pentru familie cand, la o saptamana, Cindy Crawford a fost sunata si i s-au cerut bani pentru fotografie.

Edis Kayalar, de 26 de ani, nu a fost inca arestat, dar risca pana la doi ani de inchisoare. El se pare ca a furat poza de la bona si tot incerca din iulie sa obtina bani de la Cindy. La un moment dat, sotul supermodelului s-a intalnit cu Edis intr-un bar si i-a dat 1.000 de dolari, dar acesta a tot continuat sa ceara bani. Pana la urma, totul a ajuns la FBI si, de aici, in presa. Santajistul nu a mai dat niciun semn de viata de atunci.

Politia din Germania a perchezitionat o locuinta care ar putea avea legatura cu santajistul.

Purtatorul de cuvant al politiei a anuntat ca mai multe obiecte au fost confiscate din casa respectiva, dar nu a precizat daca intr-adevar locuinta apartinea lui Edis Kayalar.

 

 

 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO