Britanicii pariază pe bebelușul lui Meghan Markle. Ce cred oamenii că va fi


Ultimul update: Sambata 23 Martie 2019 09:36
Data publicarii: Sambata 23 Martie 2019 08:17
Categorie: Stiri Mondene

În februarie, Meghan Markle declara că nu ştie dacă va aduce pe lume o fetiţă sau un băieţel. Dar asta nu-i împiedică pe britanici să încerce să ghicească sexul viitorului copil, sperând să câştige şi ceva bani.

Şi dacă ne luăm după cotele la pariuri, va fi fată, va avea părul castaniu şi se va numi Diana. Ce se ştie deocamdată cu siguranţă e că bebeluşul va fi al şaptelea în ordinea succesiunii la tron, imediat după tatăl lui.

Oficial, ducii de Sussex au dat foarte puţine detalii despre sarcina lui Meghan Markle. Însă atunci când oamenii simpli le-au pus întrebări, în timpul evenimentelor oficiale, au răspuns. Aşa ştim că bebeluşul e aşteptat la sfârşitul lunii aprilie sau începutul lui mai şi că părinţii lui au ales să nu afle înainte de naştere dacă e fetiţă sau băiat. Supuşii lor pariază însă masiv că va fi fetiţă.

Amy Jones, reprezentantă a unei case de pariuri: "Am închis pariurile asupra genului, pentru că suntem convinşi ce va fi. La începutul săptămânii, am început să primim numeroase pariuri că va fi fată. Exact înainte să oprim pariurile, cota era de 1 la 2, adică 70 la sută şanse."

Acelaşi trend s-a înregistrat la toate casele mari de pariuri. Cât despre nume, cel pe care se mizează intens e Diana, după mama prinţului Harry.

Amy Jones, reprezentantă a unei case de pariuri: "Imediat ce s-a anunţat sarcina, cel mai popular nume a fost Diana la noi, evident un omagiu pentru prinţesă. A pornit de la o cotă de 20 la 1 şi a ajuns acum la 3 la 1, ceea ce e incredibil. Alte nume populare sunt Alice, Grace, Victoria - nume tradiţionale în familia regală."

În caz că bebeluşul va fi totuşi băiat, numele favorite sunt Arthur şi James. Sunt însă şi câţiva jucători care s-au gândit că ar putea câştiga bani buni mizând pe numele unor personaje politice, precum Theresa ori Donald. Dar sexul şi numele bebeluşului nu sunt singurele necunoscute pe care se pariază din greu zilele acestea.

Amy Jones, reprezentantă a unei case de pariuri: "Unul dintre cele mai populare pariuri de la noi, mă credeţi sau nu, e culoarea părului bebeluşului şi favorit, cu 6 la 4 sau 5 la 4, e castaniul sau negrul."

Cât despre naşi, se pariază intens pe Amal şi George Clooney, dar şi pe alte celebrităţi, precum Pryanka Chopra sau Serena Williams. În orice caz, pe tot ceea ce ţine de acest bebeluş se pariază cu 30% la mult decât atunci când au venit pe lume copiii prinţului William.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon!a 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Meghan Markle, răsfățata criticilor de modă. Alegerea vestimentară îndrăzneață a ducesei
Meghan Markle a explicat de ce încearcă să stea departe de Twitter
VIDEO PROTVPLUS.RO