Antonia are probleme in procesul de custodie. Vincenzo nu accepta ca fata lor sa ramana in Romania si cere pensie alimentara


Ultimul update: Vineri 09 Mai 2014 06:57
Data publicarii: Marti 06 Mai 2014 12:55
Categorie: Stiri Mondene

Antonia si sotul ei, Vincenzo Castellano, trebuie sa se inteleaga de
dragul fetitei lor. Cei doi, care sunt in divort, au fost marti la tribunal, in procesul de custodie.

Judecatorul le-a dat termen o luna ca sa ajunga la un acord, altfel va stabili el ce este mai bine pentru Maya, fetita lor in varsta de trei ani. Tatal ei, Vincenzo, nu vrea sa faca nici un compromis si nu concepe ca Maya sa creasca in Romania. In plus, ii cere Antoniei pensie alimentara.

 

Antonia a ajuns la judecatorie dupa sotul ei, iar intalnirea a fost una emotionanta. Cantareata si italianul Vincenzo Castellano si-au strans mainile cu caldura, dar nu s-au pupat. Din cand in cand si-au zambit. Pana in momentul in care sotul artistei a inceput sa gesticuleze, suparat de ultimele negocieri dinaintea procesului.

"Este mama copilului meu, nu simt nimic pentru ea", a spus Vincenzo. "O sa ne intelegem, dar fara compromisuri", a mai adaugat el.

Judecatorul le-a dat termen o luna Antoniei si sotului ei, ca sa ajunga la o intelegere in privinta fetitei, daca va locui cu mama in Romania sau in Italia, la bunicii din partea tatalui.

Si Antonia, si Vincenzo i-au avut alaturi nu doar pe avocati, ci si pe tati. Ciro Castellano a parut ceva mai revoltat de ideea intelegerii, cata vreme nu concepe ca nepotica lui sa creasca in alta parte decat in Italia, la familia paterna.

Si nu ar fi singura pretentie a sotului artistei. Vincenzo sustine ca Antonia ar trebui sa plateasca pentru pensia alimentara pentru fetita: 500 de euro pana la varsta de sapte ani si doua mii de euro in urmatorii 11 ani.

Peste patru saptamani, sotii Castellano sunt asteptati sa vina in fata judecatorului cu o intelegere parafata. Una care oricum va fi provizorie, cata vreme imediat dupa acest proces va incepe divortul.

VIDEO PROTVPLUS.RO