Alexandra Stan e invitata speciala in SEMIFINALA de la Vocea Romaniei. Ce antrenor ar alege daca ar participa la competitie

Ultima actualizare: 15-12-2014 01:34

"Mi-as fi dorit sa particip si eu la Vocea Romaniei", spune Alexandra Stan. Cantareata, cunoscuta in toate colturile lumii, vine vineri seara la emisiune ca invitat special.

A pregatit un show incendiar si ne-a dezvaluit numele celui pe care si l-ar fi dorit ca antrenor, daca ar fi fost in cursa.

Vineri, de la 20.30, cei 8 concurenti ramasi in competitie incep lupta pentru finala de la Vocea Romaniei.

Printre momentele pregatite de concurenti, Alexandra Stan va canta si ea doua piese, care au coregrafii pregatite cu trupa de dansatori PRO Dance.

Alexandra Stan: "Sunt super incantata. Piesa noua, Vanilla Chocolat, si o piesa mai veche, un show. O sa fie un show pe scena si cu fete, si cu baieti, abia astept."

Aflata pentru prima data in studioul celui mai urmarit show al momentului, Alexandra Stan a fost fascinata de platoul de filmare. Dar nu a ratat nici camera concurentilor, din care le-a transmis cateva sfaturi.

Alexandra Stan: "Sa faca acelasi lucru ca si pana acum, sa creada mai mult in ei si sa intre asa cu multa incredere pe scena, spunandu-si: In seara asta o sa rup!"

Si-ar fi dorit participe si ea la Vocea Romaniei daca nu ar fi fost deja cunoscuta in toata lumea.

Alexandra Stan: "Mi-as fi dorit sa-l am pe Moga, pentru ca mi se pare un tip foarte talentat, dar as fi vrut sa am si o muza, un fel de idol feminin si anume Loredana, evident. Pentru ca eu oricum sunt fan Loredana si mi-as fi dorit foarte mult sa fie exemplul meu."

Vineri seara, la Vocea Romaniei, publicul isi va alege favoritii pentru marea finala. Fiecare antrenor a ramas cu doi concurenti.

Din echipa lui Marius Moga vor urca pe scena Brigitta Balogh si Anda Dimitriu, din echipa lui Smiley, Aliona Munteanu si Gelu Graur. Loredana intra in semifinale alaturi de Ilinca Bacila si Maria Hojda, iar Tudor Chirila cu Tiberiu Albu si Ligia Hojda.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO