Trupa de rap metal HOLLYWOD UNDEAD va concerta în premieră în România

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
HOLLYWOD UNDEAD la Bucuresti
Facebook.com

Trupa de rap metal HOLLYWOD UNDEAD va concerta în premieră în România, pe 27 iunie, la Arenele Romane din București.

Biletele se pun in vanzare pe 23 martie, exclusiv pe www.iabilet.ro

Hollywood Undead este o trupa americană de rap metal/rock alternativ/rapcore din Los Angeles, California, înființată în 2005.

Formația americană are 5 albume la activ și clipuri cu zeci de milioane de vizualizări pe Youtube.

Pentru albumul de debut, "Swan Songs", artiștilor le-a luat doar un an să îl conceapă, dar încă 2 ani să găsească o casă de discuri care să îl lanseze fără că acesta să fie cenzurat, lucru neacceptat de către membrii formației.

Al doilea album "American Tragedy" a dus la plecarea solistului Deuce și introducerea lui Daniel Murillo, albumul intrând fără nicio problema în top 5 Billboard 200.

În 2010 au fost co-headlineri în turneul celor de la Avenged Sevenfold și Stone Sour, "Nightmare After Christmas Tour". În ianuarie 2013, au lansat cel de-al treilea album "Notes from the Underground", iar în martie 2015 au revenit în forță cu "Day of the Dead".

Cel mai recent album "Five", a fost lansat pe 27 cotombrie 2017, lăsând iar un gol cu plecarea lui "Da Kurllz". Membrii grupului sunt cunoscuți pentru măștile pe care le poartă în concertele live, interviuri sau în videoclipuri. Fiecare mască are propria poveste și este concepută în detaliu de fiecare membru în parte.

Biletele se pun în vânzare pe 23 martie pe www.iabilet.ro și în rețeaua iabilet.ro/rețea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casă de bilete Metrorex, Magazinul Muzică, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay și pe aplicațiile de IOS și Android iaBilet dar și în ziua concertului la intrare în limita locurilor disponibile, la următoarele prețuri:

- EARLYBIRD: 79 lei Acces General și 119 lei Golden Circle până pe 23 aprilie
- PRESALE: 89 lei Acces General și 139 lei Golden Circle până pe 27 iunie
- LA INTRARE: 100 lei Acces General și 159 lei Golden Circle
Categoria Golden Circle se află în față scenei. Sunt în vânzare doar 500 de bilete la Golden Circle.

@CristianMatei

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO