Magura Wave 2017. Elvetienii de la CORONER sunt cap de afis la a 2-a editie a festivalului de rock din Hunedoara

Coroner

In perioada 25-27 august 2017, in satul Uroi din judetul Hunedoara are loc cea de-a 2-a editie a festivalului de rock Magura Wave, unde cap de afis sunt elvetienii de la trupa Coroner.

FOTO: Coroner.

Lista completa a trupelor participante la Magura Wave 2017.

Trupele din strainatate:

- Coroner (Elvetia), Ektomorf (Ungaria), Visions of Atlantis (Austria), Nervosa (Brazilia), Iron Maidnem (Ungaria), Infected Rain (Rep. Moldova), Sickness (Italia).

Citește și
Implant pentru Refuz
Trupa Implant pentru Refuz lanseaza albumul "Acustic" in Fabrica, pe 11 martie. Invitati speciali: Sunet Fin
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

Trupele din Romania:

- Implant pentru Refuz, Altar, Target, Riot Monk, Guerrillas, Bucovina, Krepuskul, L.O.S.T., E-an-na, Serenity, Sky Swallows Challenger, Within the Nova, Kaidun, Decay si ApocalipS.

Programul de concerte va incepe in jurul orei 16, in fiecare zi, si se va sfarsi dupa miezul noptii.

Vineri si sambata, dupa concerte, vor avea loc after-party-uri. Prezentator: Cristian Hrubaru (Rock FM)

Perioada de desfasurare: 25-26-27 august 2017 ( perioada va corespunde an de an, ultimului sfarsit de saptamana din luna August).

Locatie: Simeria, sat Uroi – Magura Uroiului – jud Hunedoara.

Acces festival: direct din DJ 107A, pe un drum de piatra de circa 150 m, de la poalele dealului Magura Uroiului (loc usor de identificat in zona datorita formei de relief care aduce cu o cusma de dac).

Platoul generos de la baza acestui deal este, de altfel locul de desfasurare pentru alte festivaluri estivale, cum ar fi: Dac Fest sau festivalul de zbor cu parapanta – Ingerii Prieteniei.

Zona de festival cuprinde circa 3 hectare, la care se mai adauga o zona de camping, care poate fi extinsa, astfel incat sa poata gazdui un numar suficient de participanti.

Facilitati: zona de camping gratuit pentru participantii la festival, cu apa, toalete si dusuri, parcare gratuita, in imediata apropiere a zonei de festival.

Zona de relaxare si zona de food&drinks.

Energie electrica: pentru comercianti, de la reteaua publica. Scena este deservita de generatoare.

Istoric: Magura Wave este cel mai important festival nascut in inima Transilvaniei in anul 2016.

Editia din anul 2016 a adunat, de-a lungul a trei zile, in ultimul week-end al lunii August, 21 de formatii rock autohtone, de la nume consacrate, precum Cargo, Vita de Vie, Dirty Shirt, Trooper sau Luna Amara, pana la trupe din underground, media de spectatori estimata pe seara fiind de circa 1300 persoane.

Scena a avut dimensiunile 12x14 m, comparabila cu cea de la festivaluri deja consacrate.

Dupa desfasurarea programului rock, scena a fost la dispozitia unor DJ pentru spectacole. Pentru prima editie, festivalul Magura Wave a primit din partea Metalhead, premiul Best Romanian Emerging Festival, distinctie oferita la Galele Metalhead, desfasurate in 28 ianuarie la Arenele Romane
din Bucuresti.

Activitati pe timp de zi: concursuri de mountain bike sau zboruri cu parapanta, in tandem cu instructori atestati, alte activitati distractive pe timp de zi, pana la inceperea concertelor.

Atractii in zona: Parcul Dendrologic Simeria ( cu o suprafata de cca 70 ha, este a treia rezervatie de acest gen din Europa, si unicat in Romania), la doar 1,5 km, Cetatea Deva (10 km), Castelul Huniazilor din Hunedoara (15 km), cetatile dacice din zona Orastiei (35 km), Arsenal Park (15 km), Geoagiu Bai(12 km).

Bilete: vor fi puse in vanzare in luna Martie, in reteaua iabilet.ro, Eventbook si AmBilet – sub forma de abonament pe toata durata festivalului.

Biletele pentru o zi se vor achizitiona de la intrare.

Pretul biletelor va creste in trei etape, progresiv, spre momentul de inceput al festivalului.

Organizator: Centrul Cultural si de Creatie al Orasului Simeria.

@CristianMatei

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
Primul concert de rock din Romania organizat intr-un penitenciar. Pro Musica lanseaza DVD-ul
Primul concert de rock din Romania organizat intr-un penitenciar. Pro Musica lanseaza DVD-ul "Live in Prison"

Luni, in 27 februarie 2017, de la ora 19, la Muzeul Taranului Roman va avea loc premiera in Bucuresti a filmului “PRO Musica - Live in Prison" si lansarea dvd-ului cu acelasi nume.

Trupa Implant pentru Refuz lanseaza albumul
Trupa Implant pentru Refuz lanseaza albumul "Acustic" in Fabrica, pe 11 martie. Invitati speciali: Sunet Fin

Trupa Implant pentru Refuz lanseaza pe 11 martie albumul Acustic (LIVE@UNIRII5), prima productie LIVE a acestei trupe, in cadrul unui show care va avea loc la clubul Fabrica din Bucuresti.

Moment emotionant la concertul trupei LOST. Numele celor 64 de victime din Colectiv, scrise pe drapelul national. VIDEO
Moment emotionant la concertul trupei LOST. Numele celor 64 de victime din Colectiv, scrise pe drapelul national. VIDEO

Desi a trecut mai bine de 1 an, trupele de metal din underground-ul romanesc nu au uitat ce s-a intamplat pe 30 octombrie 2015 si continua sa aduca omagii celor 64 de tineri care au murit in urma tragediei din clubul Colectiv.

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare

Acuzațiile procurorilor și dosarele penale întocmite pe numele lor nu îi țin pe politicieni departe de funcții. 

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.