Magura Wave 2017. Elvetienii de la CORONER sunt cap de afis la a 2-a editie a festivalului de rock din Hunedoara


Ultimul update: Sambata 18 Februarie 2017 07:14
Data publicarii: Miercuri 15 Februarie 2017 17:23
Categorie: Concerte
Coroner

In perioada 25-27 august 2017, in satul Uroi din judetul Hunedoara are loc cea de-a 2-a editie a festivalului de rock Magura Wave, unde cap de afis sunt elvetienii de la trupa Coroner.

FOTO: Coroner.

Lista completa a trupelor participante la Magura Wave 2017.

Trupele din strainatate:

- Coroner (Elvetia), Ektomorf (Ungaria), Visions of Atlantis (Austria), Nervosa (Brazilia), Iron Maidnem (Ungaria), Infected Rain (Rep. Moldova), Sickness (Italia).

Trupele din Romania:

- Implant pentru Refuz, Altar, Target, Riot Monk, Guerrillas, Bucovina, Krepuskul, L.O.S.T., E-an-na, Serenity, Sky Swallows Challenger, Within the Nova, Kaidun, Decay si ApocalipS.

Programul de concerte va incepe in jurul orei 16, in fiecare zi, si se va sfarsi dupa miezul noptii.

Vineri si sambata, dupa concerte, vor avea loc after-party-uri. Prezentator: Cristian Hrubaru (Rock FM)

Perioada de desfasurare: 25-26-27 august 2017 ( perioada va corespunde an de an, ultimului sfarsit de saptamana din luna August).

Locatie: Simeria, sat Uroi – Magura Uroiului – jud Hunedoara.

Acces festival: direct din DJ 107A, pe un drum de piatra de circa 150 m, de la poalele dealului Magura Uroiului (loc usor de identificat in zona datorita formei de relief care aduce cu o cusma de dac).

Platoul generos de la baza acestui deal este, de altfel locul de desfasurare pentru alte festivaluri estivale, cum ar fi: Dac Fest sau festivalul de zbor cu parapanta – Ingerii Prieteniei.

Zona de festival cuprinde circa 3 hectare, la care se mai adauga o zona de camping, care poate fi extinsa, astfel incat sa poata gazdui un numar suficient de participanti.

Facilitati: zona de camping gratuit pentru participantii la festival, cu apa, toalete si dusuri, parcare gratuita, in imediata apropiere a zonei de festival.

Zona de relaxare si zona de food&drinks.

Energie electrica: pentru comercianti, de la reteaua publica. Scena este deservita de generatoare.

Istoric: Magura Wave este cel mai important festival nascut in inima Transilvaniei in anul 2016.

Editia din anul 2016 a adunat, de-a lungul a trei zile, in ultimul week-end al lunii August, 21 de formatii rock autohtone, de la nume consacrate, precum Cargo, Vita de Vie, Dirty Shirt, Trooper sau Luna Amara, pana la trupe din underground, media de spectatori estimata pe seara fiind de circa 1300 persoane.

Scena a avut dimensiunile 12x14 m, comparabila cu cea de la festivaluri deja consacrate.

Dupa desfasurarea programului rock, scena a fost la dispozitia unor DJ pentru spectacole. Pentru prima editie, festivalul Magura Wave a primit din partea Metalhead, premiul Best Romanian Emerging Festival, distinctie oferita la Galele Metalhead, desfasurate in 28 ianuarie la Arenele Romane
din Bucuresti.

Activitati pe timp de zi: concursuri de mountain bike sau zboruri cu parapanta, in tandem cu instructori atestati, alte activitati distractive pe timp de zi, pana la inceperea concertelor.

Atractii in zona: Parcul Dendrologic Simeria ( cu o suprafata de cca 70 ha, este a treia rezervatie de acest gen din Europa, si unicat in Romania), la doar 1,5 km, Cetatea Deva (10 km), Castelul Huniazilor din Hunedoara (15 km), cetatile dacice din zona Orastiei (35 km), Arsenal Park (15 km), Geoagiu Bai(12 km).

Bilete: vor fi puse in vanzare in luna Martie, in reteaua iabilet.ro, Eventbook si AmBilet – sub forma de abonament pe toata durata festivalului.

Biletele pentru o zi se vor achizitiona de la intrare.

Pretul biletelor va creste in trei etape, progresiv, spre momentul de inceput al festivalului.

Organizator: Centrul Cultural si de Creatie al Orasului Simeria.

@CristianMatei

FULLSCREEN
Magura Wave 2017. Elvetienii de la CORONER sunt cap de afis la a 2-a editie a festivalului de rock din Hunedoara
  • /

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO