Artistul care a urcat pe scenă, la Electric Castle, cu drapelul României. ”Suntem înapoi acasa”

21-07-2018 08:08


44.000 de turişti s-au distrat vineri seară, la Electric Castle, în Bonțida. Vremea a fost frumoasă, aşa că tot noroiul din curtea castelului Banffy s-a uscat.

Petrecăreţii au lăsat deoparte cizmele de cauciuc şi pelerinele şi s-au afişat cu ţinutele de festival. Singura lor grijă a fost să aibă energie pentru cât mai multe ore animate.

Britanicii de la Dub Pistols au pornit petrecerea vineri seară la Electric Castle. Au urcat pe scenă cu steagul României, pe care au scris numele trupei.

"Asta e sentimentul să fii înapoi acasă cu oamenii pe care îi iubeşti! Mulţumim! Mulţumim!" - a spus solistul trupei.

Doi soţi au venit special din Hunedoara să participe la festival. Au stat în primul rând şi s-au bucurat de fiecare piesă.

"E o tradiţie deja, e al treilea an de când mă însoţeşte. I-am plătit şi bilet. Suntem pe acelaşi film amândoi, muzica excelentă, artişti faini, vremea tine cu noi, foarte fain!" - spune un tânăr cu un șarpe de pluș la gât.

Trupa Son Lux din Statele Unite ale Americii a întreţinut apoi atmosfera pe scenă principală.

Tot de peste ocean, din Californa, a venit şi un grup de fete.

"Suntem pentru prima oară aici... E minunat, este frumos, multă energie, multă distracţie. Avem și în California astfel de festivaluri, dar nu chiar atât de bune cum e acesta", spun tinerele.

Distracţia s-a întins până în zori, aşa ca somnul de recuperare s-a întins până spre amiază. Cei care stau pe la localnici sunt norocoşi. Când se trezesc, gazdele îi aşteaptă pregătiţi cu masa şi cafeaua.

Vremea a fost frumoasă, aşa că în curtea castelului Banffy, zona de plajă a fost plină. Mulţi s-au bronzat în timp ce dansau, iar câţiva au făcut surf pe uscat.

Distracţia continuă şi în această seară, printre altii- cu High Contrast, London Electricity şi Bakermat.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO