(P) Top 3 zone cu clădiri de birouri de închiriat în București

pro tv

Perioada pandemiei a produs schimbări majore pe piața muncii din întreaga lume, iar țara noastră nu putea să nu resimtă și ea efectele.

Obligați să își adapteze modul de lucru la restricțiile legale, majoritatea angajatorilor au oferit angajaților posibilitatea de a lucra de acasă. Work from home a devenit, ușor-ușor, noua normalitate, iar acum angajatorilor le este dificil să convingă angajații să revină la birou.

În încercarea de a readuce angajații la birou, companiile au început să își schimbe modul de a se raporta la dotările și facilitățile oferite de clădirile de birouri de închiriat din București. Dacă, în trecut, locația era aleasă in special prin prisma nevoilor companiei, în prezent angajatorii trebuie să aibă în vedere mai mult ca oricand și facilitățile oferite angajaților.

În consecință, dincolo de dotările de clasă A oferite de clădirile de birouri de închiriat, acestea trebuie să ofere și o mulțime de alte avantaje, precum acces facil la mijloace de transport în comun și conexiuni cu centrul orașului.

Iată top 3 zone cu clădiri de birouri de inchiriat Bucuresti, pe care trebuie să le ai în vedere, dacă ești în căutarea unei noi locații pentru compania ta!

Citește și
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO

Grozavesti – Cotroceni - Academiei

Numit și polul de centru-vest, zona Cotroceni – Orhideelor - Academiei a cunoscut o dezvoltare tot mai accelerată în ultimii 10 ani. O serie de proiecte de anvergură au luat naștere, o parte dintre ele având spații disponibile la închiriere sau sub-închiriere și în momentul de față, precum Sema Parc, One Cotroceni Parc, Business Garden, The Bridge, Campus 6, AFI Tech Parc, pentru a numi doar cateva dintre acestea.

Sema Parc - Dezvoltat pe platforma Semănătoarea, Sema Parc va avea la finalizarea integrala a proiectului o suprafață de peste 526.000 mp de spații de birouri de închiriat în București.

Amplasat lângă complexul Regie și Universitatea Politehnică, business park-ul oferă multiple facilități. În incinta acestuia angajații tăi vor putea găsi școli, sală de sport, magazine, restaurante, cantine, farmacii etc. În plus, accesul este facil și se poate face atât cu metroul, cât și cu mijloacele de transport în comun de suprafață.

One Cotroceni - Acest business park te așteaptă cu o gamă amplă de birouri de închiriat în București. Situat lângă Bulevardul Drumul Taberei, șoseaua Progresului și șoseaua Panduri, parcul oferă acces facil spre centrul orașului prin Bulevardul Eroilor. Deservit de numeroase stații de tramvai, autobuz și troleibuz, angajații tăi vor putea ajunge rapid în majoritatea zonelor din București.

Clădirile de clasă A oferă dotări și facilități multiple angajaților, pentru a-i motiva să vină cu drag la birou. Grădinile suspendate pe 5 niveluri, cu spații verzi și zone pentru activități sportive, sunt ideale pentru scurtele pauze de recreere de care oricine are nevoie.

Zona Tineretului – Timpuri Noi

A cunoscut o dezvoltare amplă, în special în ultimii 5 ani, prin 2 proiecte majore ce au schimbat profilul zonei: Timpuri Noi Square și U Center. Aceste proiecte au demonstrate viabilitatea și nevoia de spații de birouri situate mai aproape de centrul orașului și de cartierele obișnute ale capitalei, situate predominant în jumătatea sudică a orașului, și care găzduiesc cea mai mare parte a locuințelor angajaților, în special a celor mai tineri.

Timpuri Noi Square este proiectul ce a deschis aceste dezvoltări, având în prezent o nouă etapă planificată pentru lansare în următorii 2-3 ani. Suprafețe diverse, dar de dimensiuni reduse, sunt disponibile în clădirile livrate deja în etapele anterioare, respectiv clădirile TN Square 1, 2 sau 3.

U Center - Proiectul este format din două clădiri de birouri de închiriat în București (clasă A), construite în două faze, cu o suprafață totală de 64.000 mp.

Situat între parcurile Carol I și Tineretului, la mică distanță de Piața Unirii, acest business park se află în apropierea a numeroase unități de învățământ (grădinițe, școli, universități), centre culturale și comerciale. Oferă acces la două magistrale de metrou, tramvaie, autobuze și troleibuze.

Denumirea proiectului provine din arhitectura în forma literei U și conceptul de design User-Centered. Acest tip de concept de design respectă filosofia centrată pe nevoile, dorințele și constrângerile clientului. În consecință, este un design care presupune ca produsele dezvoltate să fie optimizate pentru utilizatorii finali.

Zona Expozitiei – Presei Libere

Conturat în ultimii 3 ani drept un nou pol al zonei de business a Bucureștiului, zona Expoziției a atras investiții semnificative în ultimii 3-5 ani.

Proiectul Expo Business Park a deschis zona prin livrarea primlor 3 clădiri de birouri.

În momentul de față, suprafețe generoase sunt disponibile la închiriere în proiectul @Expo, complex de birouri cu suprafață însumată de 50.000mp, proiectată cu certificat BREEAM Excellent, iluminat economic LED și stații pentru încărcarea mașinilor electrice.

Clădirea turn (A) are 28.360mp dispuși pe 3S+P+18E.

Cladirile de talie medie, și anume B1 si B2 sunt dispuse pe 3S+P+7E și vor avea un total de 21.060mp.

De asemenea, o serie de devoltări rezidențiale au fost demarate în zonă - cum ar fi proiectele Luxuria, City Rose – ce aduc mai multă viață și o nouă energie întregii zone.

Bucureștiul oferă soluții multiple în momentul de față, iar angajatorii, dezvoltatorii imobiliari și consultanții fac eforturi pentru a crea spații de lucru cat mai confortabile și adaptate nevoilor companiilor.

Solicită o oferă personalizată pentru birouri de închiriat București agenției imobiliare ESOP Consulting și oferă-le angajaților tăi toate motivele să revină la birou și să lucreze la capacitate maximă!

 

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Prima apariție publică a lui Adrian Mititelu Jr după ce a ieșit din comă
FOTO Prima apariție publică a lui Adrian Mititelu Jr după ce a ieșit din comă

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Extensiile de gene: tot ce trebuie să știi despre procedură și întreținere
(P) Extensiile de gene: tot ce trebuie să știi despre procedură și întreținere

Visezi la gene lungi, voluminoase și curbate, care să îți intensifice privirea și să îți confere un plus de magnetism? Extensiile de gene pot fi soluția perfectă pentru tine!

(P) Ghid complet pentru alegerea mânerelor de uși potrivite pentru casa ta
(P) Ghid complet pentru alegerea mânerelor de uși potrivite pentru casa ta

Alegerea mânerelor de uși potrivite pentru casa ta poate părea o sarcină minoră, dar detaliile mici sunt adesea cele care contează atunci când amenajezi o locuință.

(P) Cum putem integra practicile ecologice în viața de zi cu zi a copiilor
(P) Cum putem integra practicile ecologice în viața de zi cu zi a copiilor

Planeta noastră se confruntă cu o serie de provocări majore: schimbări climatice, poluare, resurse epuizate.

Recomandări
Demonstrație de forță a trupelor NATO, cu ”dedicație” pentru Rusia: Această zonă rămâne sub protecţia Alianţei!
Demonstrație de forță a trupelor NATO, cu ”dedicație” pentru Rusia: Această zonă rămâne sub protecţia Alianţei!

Alianța NATO a încheiat un exerciţiu militar, "Brave Griffin", la frontiera dintre Polonia şi Lituania privind securizarea faimosului Coridor Suwalki.

Pacienții români, trimiși de la spitalele de stat la cele private. Cum se întâmplă, de fapt, în alte țări din UE
Pacienții români, trimiși de la spitalele de stat la cele private. Cum se întâmplă, de fapt, în alte țări din UE

În multe state, medicii lucrează și la stat și la privat, iar interzicerea acestei practici ar goli spitalele publice. Doar că în alte țări, situația este bine reglementată și pacienții nu sunt forțați să meargă la privat.

Ca să prindă viteză în cursa pentru Primăria Capitalei, liberalul Sebastian Burduja a venit cu motocicleta să se înscrie
Ca să prindă viteză în cursa pentru Primăria Capitalei, liberalul Sebastian Burduja a venit cu motocicleta să se înscrie

Ca să prindă viteză în cursa pentru primăria Capitalei, liberalul Sebastian Burduja a venit cu motocicleta să își depună candidatura.