(P) Păreri Pefoc - cum putem să ne bucurăm de magia unui șemineu chiar și la bloc

pefoc

Întrebându-ne dacă este posibil să ne bucurăm de atmosfera și magia tipică unui șemineu clasic pe lemne și în interiorul unui apartament de bloc, am cerut părerea avizată a specialiștilor de la Pefoc.

Firma cu renume și experiență din Sibiu, de peste 20 de ani, activează cu pasiune în domeniul soluțiilor de încălzire alternativă din România.

Specialiștii Pefoc ne-au explicat că, nu este nevoie să locuiești la casă pentru a te putea bucura de căldura unui șemineu. Acum, avansul tehnologic și inovațiile aduse în materie de soluții de încălzire alternativă, îți oferă posibilitatea să te bucuri de atmosfera plină de magia pe care un șemineu are potențialul să o creeze, în special în serile mai friguroase, când jocul focului te îmbie să petreci momente speciale alături de familie sau persoanele dragi chiar și la gura unui semineu electric. Nu doar că va reuși să reproducă cât se poate de fidel experiența generată de un șemineu clasic, dar va avea și un rol extrem de practic: acela de a asigura un plus de căldură în camera sau spațiul unde este montat, fără să fie nevoie de provocările periodice legate de întreținerea și curățarea, specifice unui focar cu lemne sau coș de fum.

Iar dacă ești o persoană pasionată de tehnologie și mereu în pas cu ultimele tendințe în materie de inovație, design și funcționalitate, atunci cu siguranță vei aprecia noile modele de semineu electric 3D cu telecomandă și panou de control, pentru reglarea preferințelor. Acestea devin natural cea mai bună alternativă de încălzire, reușind să împrumute de la șemineele tradiționale pe lemne, căldura și sentimentul de intimitate, transformându-ți cu adevărat apartamentul, în “acasă”. Reușind să încorporeze tehnologia avansată de fabricare cu un consum redus de energie și un design exclusivist, acestea te vor ajuta sa te bucuri de eleganța, confortul și căldura tipice pentru un semineu pefoc clasic, în confortul propriei locuințe, unde spațiul redus n-ar permite în mod normal, un astfel de răsfăț.

Pentru ca experiența să fie perfect autentică iar efectul să fie și cât se poate de realist, șemineele electrice sunt prevăzute cu tehnologie de reglare a luminozității și vitezei de propagare a flăcărilor, simulate în funcție de preferințele fiecărui client. Pentru obținerea unei experiențe extrasenzoriale desăvârșite, trebuie să știți că unele modele, includ un sistem audio care reproduce inclusiv zgomotul lemnelor ce ard pe foc. Cele 125 de combinații și efecte ale flăcării, iti vor permite să selectezi în funcție de preferințe, modulul perfect pentru tine. Încă un aspect important, cu rol de siguranță și confort, îl constituie timer-ul, ce permite oprirea automată a focului exact la momentul dorit de tine. Toate opțiunile încorporate în aceste șeminee electrice, sunt proiectate pe un afișaj digital special, care se aprinde și dispare după 5 secunde. Șemineele electrice 3D dispun și de o telecomandă și un panou de control, ce permite reglajul complet, în funcție de opțiunile fiecăruia.

Citește și
„Păpușa de fier a lui Putin” explică propaganda Kremlinului: „Nu contează ce se întâmplă cu adevărat”

Așadar, îți recomandăm să te așezi confortabil în canapeaua ta preferată și să-ți imaginezi cum ar fi, ca în propria ta sufragerie de la bloc, să te poți bucura alături de persoana iubită sau familie, de jocul terapeutic al flăcărilor proiectate pe perete. Intră chiar acum pe site-ul specialiștilor de la Pefoc.ro ca să poți studia gama completă de șeminee și modele diverse de sobă șemineu, clasice sau electrice, pe gaz sau bioethanol sau modelele speciale de gratar gradina. Pe lângă asistența permanentă și serviciile profesionale de montaj, toți clienții beneficiază de transport gratuit pentru produsele comandate, cu acoperire pe întreg teritoriul României.

Articol recomandat de sport.ro
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Nu rata aceste oportunități când ești student
(P) Nu rata aceste oportunități când ești student

Sunt mai multe oportunități care se ivesc de obicei atunci când ești student, de aceea este important să profiți de toate aceste oportunități.

 

(P) Prima dată când apelezi la servicii de închiriere auto? Iată ce trebuie neapărat să știi
(P) Prima dată când apelezi la servicii de închiriere auto? Iată ce trebuie neapărat să știi

Serviciile de închiriere auto au devenit, în ultimii ani, o soluție tot mai eficientă și în România, la care apelează tot mai des atât persoane fizice, cât și companii.

(P) Întâlnire dintre trecutul și viitorul Mercedes-Benz
(P) Întâlnire dintre trecutul și viitorul Mercedes-Benz

Trecutul și viitorul automobilului s-au întâlnit joi la Țiriac Collection, unde a fost dezvăluit cel mai nou exemplar din colecția lui Ion Țiriac, Mercedes-AMG ONE.

Recomandări
Klaus Iohannis cumpără arme din Coreea de Sud. Un contract de 725,7 milioane de dolari ar fi fost încheiat la Seul
Klaus Iohannis cumpără arme din Coreea de Sud. Un contract de 725,7 milioane de dolari ar fi fost încheiat la Seul

Liderii sud-coreean şi român s-au angajat să stimuleze cooperarea în industria de apărare, în timp ce Seulul încearcă să se impună ca al patrulea exportator de armament din lume.

Prima reacție a lui Iohannis, după retragerea candidaturii lui Cătălin Cîrstoiu: „Nu este un mare succes al coaliţiei”
Prima reacție a lui Iohannis, după retragerea candidaturii lui Cătălin Cîrstoiu: „Nu este un mare succes al coaliţiei”

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, în Coreea de Sud, că decizia de a retrage candidatura lui Cătălin Cîrstoiu şi a veni cu caniddaţi separaţi la Primăria Capitalei nu este, în mod cert, un mare succes al coaliţiei.  

Ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă. Zonele care se află sub Cod galben | HARTĂ
Ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă. Zonele care se află sub Cod galben | HARTĂ

Meteorologii anunţă ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă, dar şi precipitaţii mixte la munte.