(P) Alege meseriași adevărați dacă vrei un șemineu pentru o viață

Ultima actualizare: 22-02-2021 11:07
PEFOC

O dată cu trecerea timpului, tot mai mulți dintre noi am devenit cuceriți de bucuria pe care o poate oferi căldură, sunetul lemnelor care trosnesc în mijlocul iernii sau atmosfera deosebită creată în jurul unui semineu lemne.

Designul, funcționalitatea și nu în ultimul rând, satisfacția unui client mulțumit sunt posibile doar dacă se apelează la expertiza, devotamentul și experiența câștigată în urma comercializării și montajului a mii de focare, soluții profesionale de burlan semineu, sobe moderne sau șeminee tradiționale pe lemne sau gaz, livrate cu succes de către un profesionist. Un specialist PEFOC va veghea în permanență la respectarea normelor de rezistență, astfel încât, familia dumneavoastră să se poată bucura de aceasta experiență, în condiții ideale de siguranță și confort.

Construcția corectă a unui șemineu, fie că vorbim despre unul pe lemne sau un șemineu pe gaz, presupune respectarea unui proces complex, de la început și până la sfârșit, care va trebui să țină cont de preferințele clientului, dar și de o altă serie de factori tehnici și de design. Un meseriaș va stabili alături de dumneavoastră, zona unde va urma să fie amplasat șemineul în funcție și de poziția coșului de fum, a grinzilor sau a pereților din locuință, fără să omită dimensiunile spațiului relevant pentru capacitatea de încălzire și selectarea modelului de șemineu potrivit pentru locul unde va urma instalarea.

Alegerea focarului perfect pentru client, îi revine în totalitate meseriașului, care va oferi îndrumare și sfaturi utile pe întreaga durată a procesului: începând de la faza de proiectare, construcția propriu-zisă și până la finisaj. Tot acesta, va fi responsabil și de partea de calcule necesare determinării puterii calorice, cu schițarea primei imagini ale întregului proiect, conturarea ideilor ce urmează să fie materializate în funcție de preferințele și stilul abordat de către client, dar și de stabilirea bugetului alocat pentru materiale.

Importanța alegerii unui profesionist își va face cu adevărat simțită prezența, în etapa de realizare și execuție a proiectului. Cu excepția montajului de seminee electrice, unde acesta se poate face simplu și rapid, direct de către client, când vorbim despre un șemineu cu dimensiuni ample sau o sobă pe lemne mai micuță, un meseriaș va supraveghea cu atenție fiecare detaliu astfel încât acesta să fie clădit cu grijă. Pe lângă respectarea design-ului agreat de tine, un meseriaș profesionist va ține cont și de respectarea cu strictețe a standardelor europene în materie de calitate și tipul materialelor care trebuie selectate încât să reducă pe cât posibil impactul asupra mediului înconjurător, fără să se facă însă, rabat de la fiabilitatea și siguranța lucrării.

Așadar, în cazul în care și dumneavoastră sunteți în căutarea unei soluții care să vă ofere siguranță, fiabilitate și confort la cele mai ridicate standarde de performanță, vă invităm pe site-ul Pefoc.ro, să intrați în legatură directă cu unii dintre cei mai buni meseriași din industria construcțiilor de șeminee. Aceștia vă vor ajuta să transformați în realitate, visul de a deține un șemineu aspectuos, dar și sigur, în confortul propriului cămin.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO