(P) Alăturați-vă la Tipli.ro și primiți primul cash back!

Dată publicare: 04-03-2021 16:05
Dată actualizare: 09-03-2021 16:53


pub

Fiecare dintre noi adoră reducerile, cadourile pentru cumpărături și ofertele speciale. Acesta este motivul pentru care magazinele și comercianții organizează deseori asemenea evenimente pentru a-și mulțumi clienții fideli și pentru a atrage alții noi.

Recent, pe lângă reducerile obișnuite, au început să apară tot mai des mențiuni despre așa-numitul cashback.

Cashback-ul vă va ajuta să le aveți acasă pe toate: bunurile cumpărate și banii economisiți. Vi se pare incredibil? Citiți mai departe pentru a afla ce este acel cashback, cum să profitați la maximum de acest sistem și cât puteți economisi.

Ce înseamnă cashback și cum a apărut?

 

Cashback-ul este, de fapt, rambursarea unui anumit % din valoarea mărfurilor cumpărate. Expresia poate fi tradusă din limba engleză ca “bani înapoi”. Acest sistem poate fi explicat printr-un exemplu simplu: dacă ați făcut rost de căști la preț 1 000 Lei, atunci cu un cashback de 10%, veți primi înapoi 100 Lei. Tipli.ro garantează cel mai mare cashback pe piață. Atunci când faceți cumpărături prin intermediul portalului nostru, aveți șansa să vă fie returnate până la 33% din suma achitată.

Principiul de funcționare

 

Imediat ce dumneavoastră preluați comanda, magazinul ne transferă o recompensă nouă, iar noi ulterior o transferăm pe contul dumneavoastră. Recompensele din cumpărături sunt de regulă confirmate timp de 12 până la 70 zile de la cumpărare sau de la înregistrarea tranzacției. Perioada de confirmare a recompensei depinde de e-shopul, unde ați făcut cumpărăturile. Sistemul cashback aduce beneficii tuturor: vânzătorul economisește pentru publicitate, dumneavoastră obțineți o reducere(nota bene, veți ști din start suma pe care o veți primi) iar noi obținem un mic procent pentru a-l ajuta pe vânzător să găsească cumpărătorul.

Cum să vă folosiți de cashback: instrucțiuni

 

Am pregătit pentru dvs. instrucțiuni simple, cu care veți afla exact cum funcționează cashback-ul pe portalul Tipli. Să începem. Mergeți pe pagina noastră Tipli.ro și înregistrați-vă. Înregistrarea pe portalul nostru este absolut gratuită. Selectați magazinul din care veți face cumpărături. Dacă v-ați obișnuit să cumpărați tot felul de lucruri mici și haioase dar și îmbrăcăminte, rechizite și jucării pentru copii pe Aliexpress, ținem să menționăm că și acest e-shop cunoscut în toată lumea este printre cele peste 450 de e-shopuri cu care deja colaborăm. Vizitați magazinul, accesând butonul portocaliu. După ce cumpărați în magazin, comerciantul ne va informa despre achiziția dvs. Din prețul fiecărei achiziții veți primi o parte din bani direct în contul dvs.

Cashback versus reduceri în magazine?

 

„Prețurile roșii” îndeamnă cumpărătorii să cumpere un anumit produs aici și acum - și fac o treabă excelentă. Spre deosebire de reduceri, cashback-ul vă oferă posibilitatea să economisiți indiferent de promoțiile actuale. În plus, ca să nu ratați cele mai importante evenimente și să puteți profita de cele mai avantajoase cupoane de reduceri și oferte echipa Tipli caută în fiecare zi cele mai bune oferte și le publică pe pagina noastră de web.

Alte avantaje

 

Tipli.ro vă rambursează bani pentru toate categoriile de bunuri: de la produse de modă până la călătorii, decorațiuni și produse auto. În același timp, oferim cashback și pentru cumpărăturile din magazinele obișnuite offline. Dacă ați îndrăgit săptămânile tematice propuse de Lidl atunci pe pagina noastră puteți răsfoi cataloagele actuale și cele viitoare.

Deci, ce este cashback-ul în termeni simpli? Cashback-ul este un mod real, transparent, ușor de a economisi bani pentru cumpărăturile online și offline.

 

Sursa: StirilePROTV


VIDEO PROTVPLUS.RO