(P) 5 motive pentru care trebuie să dăruiești flori

advertorial

Există cadouri pe care le faci fără nici un fel de introducere, fără nicio ocazie specială, ci doar din dorința de a surprinde plăcut persoana pe care o iubești sau pe care o apreciezi.

Printre aceste cadouri se numără și florile, aceste frumuseți ale naturii care exprimă atât de bine, de clar și de sincer sentimentele pe care le ai vis-à-vis de o persoană.

De ce dăruim flori? Ei bine, există o mulțime de motive pentru care faci acest lucru, iar noi le-am clasat în top 5 cele mai bune motive pentru care trebuie să dăruiești flori.

Dăruiește flori și fă-i ziua senină persoanei dragi

 

Toți oameni se confruntă de-a lungul timpului cu zile bune și zile mai puțin bune. Cu siguranță ți s-a întâmplat și ție să ai o zi mai grea la birou sau să te confrunți cu o stare melancolică puternică. Ei bine, cel mai bun remediu pentru rezolvarea acestora sunt florile. Dacă persoana iubită are o zi mai tristă, trimite-i un buchet de flori sau dăruiește-i personal cosuri cu flori deosebite de pe maisondor.ro. Nu doar că-i vei schimba starea, dar îi vei aduce și bucurie în suflet.

Urează ”La mulți ani” în cel mai frumos mod

 

Modul în care o zi de naștere va fi sărbătorită depinde foarte mult de fiecare persoană în parte. Unele o consideră o zi ca oricare alta și preferă să nu facă ,,mare caz” din faptul că au îmbătrânit, pe când alte persoane își planifică această zi chiar și cu jumătate de an înainte. Adevărul este că o zi de naștere trebuie marcată într-un fel sau altul, deoarece semnifică faptul că o persoană a trecut peste toate încercările vieții pentru încă un an și chiar este motiv de sărbătoare. Așa că dacă urmează ziua de naștere a cuiva drag, pregătește-i un buchet de flori aniversar superb.

Arată-ți aprecierea față de o persoană

 

Cu siguranță există în viața ta oameni pe care-i iei drept exemplu, pe care îi apreciezi și îi privești cu respect. Cu ajutorul florilor, ai ocazia să-ți arăți toate aceste sentimente. Această persoană poate fi o profesoară care te-a îndrumat în anii de școală, un medic care te-a ajutat să depășești anumite momente grele sau prietena cea mai bună care te-a ascultat de fiecare data. Acest gest sincer înseamnă mult mai mult decât câteva cuvinte scrise pe o foaie, așa că profită de ocazie și arată-le persoanelor din viața ta cât de apreciate sunt.

Oferă flori de dragul amintirilor

 

Amintirle sunt povești despre noi și cu noi. Să zicem că mergi să te întâlnești o prietenă veche cu care nu ai mai vorbit și nu te-ai mai văzut de mult timp. Un buchet de flori este soluția ideală cu care să te prezinți la întâlnire. Cu siguranță aceasta va fi plăcut impresionată.

Încurajează pe cineva cu flori

 

În afară de ocaziile speciale, precum zilele de naştere, onomastica sau ceremoniile religioase, poţi dărui flori unei persoane pe care îţi doreşti să o încurajezi şi să îi aduci un zâmbet pe buze. Indiferent dacă trece printr-o perioadă grea, fiindcă nu a promovat un examen sau și-apierdut locul de muncă, cu ajutorul unui buchet de flori îi poţi demonstra solidaritatea şi aprecierea faţă de eforturile sale, printr-un gest admirabil.

Pentru a face o bucurie unei persoane dragi nu ai nevoie de motive foarte bine întemeiate. Florile sunt apreciate și prețuite de fiecare persoană care le primește. E momentul tău să faci o bucurie chiar azi!

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Păreri Kaminhorn - Cum îți dai seama dacă ai un coș de fum sigur
(P) Păreri Kaminhorn - Cum îți dai seama dacă ai un coș de fum sigur

Chiar dacă un coș de fum pare că funcționează bine, există indicii care pot preveni eventuale riscuri.

(P) Locuitor în inima orașului
(P) Locuitor în inima orașului

Activ, citadin, dependent de centrul orașului, însetat de localizarea ultracentrală, antreprenor, cu venituri peste medie.

(P) Care sunt cele mai populare modele de brățări pentru femei?
(P) Care sunt cele mai populare modele de brățări pentru femei?

Brățările, încă din cele mai vechi timpuri, au fost un accesoriu foarte popular dar și elegant pentru femei, dar chiar și pentru bărbați.

Recomandări
Mircea Geoană, la Știrile Pro TV: „Vom deveni parte a centrului Europei și asta va fi o șansă pentru România”
Mircea Geoană, la Știrile Pro TV: „Vom deveni parte a centrului Europei și asta va fi o șansă pentru România”

Concluzia celor două zile de reuniune a miniștrilor de externe din țările NATO, care a avut loc la București, a fost următoarea: „Susținem Ucraina până când va izbândi!”.

Șeful diplomației române a încercat să-l convingă pe omologul său olandez că România merită să fie primită în Schengen
Șeful diplomației române a încercat să-l convingă pe omologul său olandez că România merită să fie primită în Schengen

Șeful diplomației române a încercat, la reuniunea NATO de la București, să-l convingă pe omologul său olandez că țara noastră merită să fie primită în spațiul Schengen.

Polonia - Argentina 0-2, Arabia Saudită - Mexic 1-2. Messi și Lewandowski s-au calificat împreună în optimi din Grupa C
Polonia - Argentina 0-2, Arabia Saudită - Mexic 1-2. Messi și Lewandowski s-au calificat împreună în optimi din Grupa C