(P) Cauți dezvoltatori imobiliari de încredere? Hagag Development Europe, dezvoltator specializat în proiecte rezidențiale

hagag dezvoltator promo

Hagag Development Europe este lider în dezvoltarea de proiecte imobiliare, fiind apreciat în domeniu prin obținerea unor premii renumite precum Investitorul Anului în cadrul Galei Real Estate 2019 sau Cel mai bun proiect office 2020 - Forbes.

Acest dezvoltator imobiliar se mândrește cu portofoliul său care oferă o gamă variată de proiecte rezidențiale și office, fiecare conceput să răspundă celor mai exigente pretenții. Scopul său este să redefinească conceptul “stil de viață urban”, introducând pe piața românescă un mix de proiecte care variază de la moderne, care dispun de concepte high-end și smart-home, și până la cele care celebrează istoria și păstrează stilul arhitectural al clădirilor din trecut.

Hagag Development Europe își dezvoltă proiectele în jurul a patru valori principale: Calitate, Integritate, Comunitate și Inovație, oferind astfel clădiri excepționale, la cele mai înalte standarde. Misiunea sa este să aducă pe piața românească proiecte imobiliare care să depășească normele industriei, menite să ofere viitorul, păstrând în același timp farmecul trecului.

Ca dezvoltator imobiliar București care se poate mândri cu proiecte imobiliare derulate în zone premium ale orașului - Calea Victoriei, Lacul Pipera sau Piața Universității, brandul HAGAG se evidențiază prin elementele arhitecturale și de design unice, oferind clienților săi o combinație surprinzătoare între stilurile contemporan și istoric.

Proiectele imobiliare HAGAG Development Europe sunt împărțite în două categorii, rezidențiale și office. În categoria proiectelor rezidențiale se numără H Victorie 139, H Pipera Lake si H Eliade 9.

Citește și
„Șmecheria juridică” prin care Dumitru Buzatu a scăpat de interceptările din dosarul mitei în portbagaj. Cum au încălcat procurorii DNA regulile Înaltei Curți înainte să fi fost stabilite

 

H Victoriei 139

 

Amplasat într-o locație exclusivistă, chiar lângă Muzeul Național „George Enescu”, proiectul H Victorie 139 dezvoltă o clădire rezidențială prestigioasă, fără a-i pierde farmecul său interbelic. Clădirea va include 33 de apartamente, fiecare pregătit cu o deosebită atenție și materiale de cea mai înaltă calitate. Finisajele alese, locația din centrul Bucureștiului, cât și parfumul de istorie care însoțesc acest proiect reprezintă garanția unei alegeri excelente, fie pentru achiziție sau investiție. H Victorie 139 oferă o clădire high-end, menită să ofere un stil de viață bazat pe rafinament și confort la cele mai înalte standarde.

 

H Pipera Lake

 

H Pipera Lake este mai mult decât un proiect imobiliar, Hagag Developement Europe punând bazele unei comunități cu standarde excepționale. Natura și facilitățile unui stil de viață urban se îmbină armonios în cadrul acestui nou complex rezidențial. Printre punctele sale forte se numără conceptul aparte tip gated community, concierge 24/7, și proximitatea școlilor și a spațiilor comerciale. În vederea alegerii apartamentului ideal, clienții pot alege dintre patru opțiuni: studio, studio dublu, 2 camere și 3 camere, fiecare prevăzut cu teresă sau grădină proprie. Printre facilitățile complexului rezidențial H Pipera Lake se numără localizarea privilegiată, finisajele premium, spațiile verzi amenajate, parcare, locuri de joacă, încălzire în pardoseală.

 

H Eliade 9

 

Cel de al 3-lea proiect rezidențial al Hagag Development Europe este H Eliade 9. Asemenea proiectelor anterioare, H Eliade 9 este amplasat într-o locație exclusivistă, respectiv Cartierul Primăverii. Acest nou etalon al proiectelor rezidențiale din București, va cuprinde un număr de 35 de apartamente de tip smart-home, fiecare dintre acestea dispunând de grădină sau terasă privată. Parterul clădirii va fi dedicat exlusiv unui lobby spațios și luminos, grație atriumului vertical spectaculos. Finisajele și designul premium, intrarea securizată, serviciile concierge disponibile 24/7, cele 62 locuri de parcare și locația sunt atuurile unei experiențe de 7*.

hagag proiect eliade

Din categoria proiectelor imobiliare office, fac parte H Victorie 109, H Tudor Arghezi și H Stibey Palace.

 

H Victoriei 109

 

Calea Victoriei reprezintă un reper al Bucureștiului, o arteră încărcată de obiective istorice, galerii de arte și spații comerciale. Proiectul H Victorie 109 este inspirat din toate aceste elemente, și oferă o clădire cu un farmec istoric, al cărei interior propune finisaje high-end și spații de lucru moderne. Birourile și spațiile comerciale se vor îmbina într-un spațiu generos – 7,036 mp. Proiectul prezintă certificare BREEAM, clasa A și este caracterizat de detalii arhitecturale unice și finisaje high-end. Totodată, clădirea dispune de două spații de parcare, un spațiu de parcare interior pentru autoturisme, și un spațiu de parcare amplasat în spatele clădirii pentru biciclete, prevăzut cu puncte de încărcare electrică pentru autoturisme.

 

H Tudor Arghezi

 

H Tudor Arghezi 21 are o poziție excepțională, la km. 0 al Bucureștiului, în apropiere de Piața Universității, având o vizibilitate excelentă. Clădirea va oferi un spațiu remarcabil pentru birouri, cu o suprafață de 6,975 mp, conceput special să stimuleze creativitate și productivitatea.
Acest proiect se bucură de o serie de facilități precum acces rapid la mijloacele de transport, la stația de metrou Universitate, acces facil cu auto și parcare. Detaliile tehnice sunt importante pentru orice clădire de birouri pentru că spațiul în care lucrezi trebuie aliniat cu imaginea companiei care îl închiriază. Astfel, HAGAG Development Europe este un dezvoltator imobiliar care pune la dispoziția clienților săi din segmentul office un sistem modern de telecomunicații cu supraveghere video (CCTV) și sistem de alarmă, dar și finisaje interioare de calitate care vor face ca zilele de lucru să fie mai plăcute.

 


H Știrbei Palace

 

Ultimul, și poate cel mai spectaculos proiect marca Hagag Development Europe, este H Știrbei Palace. Înconjurat de embleme arhitecturale, acest proiect își propune să devină el însuși o emblemă a Bucureștiului. Reabilitarea Palatului Știrbei este una dintre prioritățile acestui proiect și vizează readucerea la viață a acestei clădiri cu o valoare istorică inestimabilă. Într-un contrast surpinzător, acest simbol al orașului va fi conectat cu o clădire modernă print-un elegant pasaj din sticlă. Acestă luxuriantă galerie comercială va cuprinde spații de expoziție artă & design, birouri, galerii comerciale și magazine tip boutique.


Puteți afla mai multe detalii despre proiectele Hagag Development Europe aici: https://www.hagageurope.ro/
 

Articol recomandat de sport.ro
VIDEO Întrebarea uluitoare primită de Sorana Cîrstea
VIDEO Întrebarea uluitoare primită de Sorana Cîrstea

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Beneficiile detoxifierii organismului – când este necesară o cură de detoxifiere și de ce
(P) Beneficiile detoxifierii organismului – când este necesară o cură de detoxifiere și de ce

Detoxifierea organismului este un concept devenit tot mai popular în ultimii ani, datorită numeroaselor beneficii pentru sănătate.

(P) Cum să te asiguri că explorezi Bucureștiul în confort și siguranță
(P) Cum să te asiguri că explorezi Bucureștiul în confort și siguranță

Bucureștiul, capitala vibrantă a României, oferă o combinație fascinantă de istorie, cultură și viață de noapte.

(P) Ce au în comun Cristiano Ronaldo, canotorii români și fotbaliștii de la Farul Constanța
(P) Ce au în comun Cristiano Ronaldo, canotorii români și fotbaliștii de la Farul Constanța

Mii de sportivi de performanță din întreaga lume, de la 150 de echipe ce aparțin unor discipline sportive diferite, își ating obiectivele având ca suport nutrițional zilnic gama de produse Herbalife H24.

Recomandări
De la pantofarul Europei la o industrie în declin. Orașul care se dezvoltă cu fonduri europene fabricând încălţăminte
De la pantofarul Europei la o industrie în declin. Orașul care se dezvoltă cu fonduri europene fabricând încălţăminte

Cândva pantofarul Europei Romania marchează încă o industrie în declin. Producţia de încălţăminte a scăzut la jumătate față de acum zece ani, iar piaţa este invadată de mărfuri din Asia, Polonia, şi Turcia.

HARTA INTERACTIVĂ a candidaților la alegerile locale din iunie 2024. Află rapid lista completă din județul tău
HARTA INTERACTIVĂ a candidaților la alegerile locale din iunie 2024. Află rapid lista completă din județul tău

Organizația Expert Forum a lansat Harta interactivă a candidaților la alegerile locale din iunie 2024, un instrument online util pentru alegătorii care vor să consulte listele complete ale ofertelor electorale.  

Ministerul Familiei dispune controale la DGASPC Sector 4, după acuzaţiile existenţei unei reţele de prostituţie
Ministerul Familiei dispune controale la DGASPC Sector 4, după acuzaţiile existenţei unei reţele de prostituţie

La cererea Primăriei Sectorului 4, Natalia-Elena Intotero şi preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Adopţie, Rareş-Petru Achiriloaie vor dispune trimiterea echipelor Corp de Control la DGASPC Sector 4.