Stirile Pro TV de la ora 13:00, din 29 iunie 2009

×
Codul embed a fost copiat

O crima infioratoare a tainuit un barbat din Iasi, in baconul caruia politsitii au descoperit cadavrul unei femei, intrat deja in putrefactie. A fost ucisa cu bestialitate, spun criminalistii, care i-au gasit trupul invelit in mai multi saci.

LEGATA SI ARUNCATA IN APA

Si poltistii din Constanta au pe maini un caz complicat, dupa ce duminica noapte au scos din canalul Dunare - Marea Neagra trupul neinsufletit al unei femei. A fost ucisa, spun ei convinsi, pentru ca de cadavru era legata o placa mare de beton.

MICHAEL, UN SCHELET

Atutopsia facuta in cazul lui Michael Jaskon a scos la iveala detalii socante. Starul avea doar 51 kilograme, era aproape chel, nasul ii dispause in mare parte si tot trupul era acoperit de intepaturi si lovituri.

Citește și
Stirile Pro TV de la ora 13:00, din 28 iunie 2009
VIDEO. Scene șocante: un deținut se furișează în spatele unei tinere și își dă pantalonii jos. Ce a urmat

 

 

Articol recomandat de sport.ro
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Citește și...
Stirile Pro TV cu Andreea Liptak si Mihai Dedu - 29.06.2009
Stirile Pro TV cu Andreea Liptak si Mihai Dedu - 29.06.2009

O descoperire macabra langa localitatea Basarabi, a scos la iveala o crima cumplita. Politistii au gasit duminica noapte in canalul Dunare - Marea Neagra trupul aproape descompus al unei femei.

Stirile Pro TV de la ora 13:00, din 28 iunie 2009
Stirile Pro TV de la ora 13:00, din 28 iunie 2009

Prea tanara sa moara, o fata de 24 de ani din Bacau a platit cu viata cateva momente de distractie periculoasa. A cazut intr-o prapastie din masivul Piatra Craiului, 200 de metri in gol.

Stirile Pro TV cu Oana Andoni - 28.08.2009
Stirile Pro TV cu Oana Andoni - 28.08.2009

In cautarea adevarului, familia lui Michael Jackson a cerut inca o autopsie, nemultumita de primele rezultate. Intre timp, a inceput lupta pentru custodia copiiilor si o avere de un miliard de dolari.

Recomandări
Ciolacu anunță că
Ciolacu anunță că "nu este nevoie de legislaţie suplimentară" pentru ca Iohannis să candideze la Senat. Mesaj pentru PNL

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, sâmbătă, la Cluj, că nu crede că este nevoie de legislaţie suplimentară pentru ca preşedintele Klaus Iohannis să poată candida pentru un post de parlamentar.

Roxana Mînzatu dezvăluie că vine
Roxana Mînzatu dezvăluie că vine "dintr-o familie foarte amărâtă". De ce s-a înscris în PSD pe vremea lui Iliescu

Propusă pentru funcţia de vicepreşedinte executiv al Comisiei Europene, Roxana Mînzatu, a dezvăluit, că provine dintr-o familie săracă și social-democrată ”până la sânge”.

 

România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli
România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli "mult mai stricte" pentru gestionarea finanţelor

România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară, începând din 2025, iar regulile pentru gestionarea finanţelor ţării vor fi mult mai stricte, a anunţat, vineri seara, ministrul Finanţelor, Marcel Boloş.