MWC 2014, ZIUA 1 LIVETEXT. Samsung a lansat telefonul Galaxy S5, cu o serie de aplicatii inovatoare

Ultima actualizare: 27-02-2014 07:01
MWC

Este sezonul lansarilor spectaculoase in domeniul telefoanelor mobile ar Barcelona este locul unde numele mari din domeniu vin sa ne arate ce au mai bun in 2014.

In prima zi de la Mobile World Congress, cei de la Nokia au adus la Barcelona noul phablet lansat recent, Lumia 1520, dar si un nou super-smartphone cu specificatii de top.

Mai multe detalii despre Lumia 1520.

Cei de la LG care au innoit toata seria L si F de modele economice dar ne-au facut o impresie buna cu phabletul G-Pro2, primul super-smartphone lansat la Barcelona, capabil sa filmeze la rezolutie 4K.

Mai multe detalii despre noile modele LG.

Lideri in 4G LTE, cei de la Huawei au adus un modem, un telefon si doua tablete de mare viteza.

Chinezii de la Huawei au lansat primul phablet de de 7 inci.

Succesul lui P6 i-a convins pe cei de la Huawei sa ii faca o varianta mai accesibila.

Mai multe detalii despre lansarile celor de la Huawei.

Samsung a lansat oficial Galaxy S5.

Avand capabilitate 4G, telefonul are camera cu autofocus rapid, HDR si o experienta imbunatatita pentru utilizator. De asemenea, are un senzor care indica ritmul cardiac si aplicatii fitness dedicate, care merg impreuna cu dispozitive precum Gear Fit, potrivit Yoda.

Vezi AICI mai multe detalii despre Galaxy S5.

Chinezii de la HTC au lansat, la MWC 2014, telefonul Desire 816, adica dispozitivul cu care va trebui sa-si amageasca fanii pana la marea lansare a mult asteptatului One 2.

Pana la lansarea One 2, de pe 25 martie, in peisaj a aparut Desire 816, considerat cel mai bun telefon HTC pe segmentul mediu

Vezi AICI mai multe detalii despre Desire 816.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO