Politistul care s-a dat in spectacol in centru Aradului, trecut in rezerva!

Ultima actualizare: 29-08-2012 16:32

Spectacolul din strada l-a lasat somer. Agentul din Arad care la inceputul lunii trecute striga in centrul orasului ca este urmarit si persecutat de superiori a ramas fara slujba. El a fost dat afara din Politia de frontiera.

Decizia de trecere in rezerva a agentului a fost luata de conducerea Inspectoratului Politiei de Frontiera Arad, in urma consultarilor cu membrii Comisei de Disciplina.

Am un dosar secret in care sunt urmarit permanent. Sunt un functionar al statului batjocorit. Familia mea este batjocorita. Doar v-am spus ca nu accept sa imi loviti copilul. Lasati-mi copilul! Copilul meu nu mai poate sa mearga la scoala
Politist frontiera
Pe 1 octombrie, barbatul a facut un scandal monstru in centrul orasului. Imbracat in uniforma de serviciu, el a inceput sa alerge pe strazi si sa urle ca familia ii este amenintata, iar superiorii il urmaresc si il maltrateaza.

In urma incidentului, superiorii agentului i-au recomandat acestuia un consult psihiatric. Barbatul nu numai ca nu a facut acest lucru, dar a si refuzat sa coopereze in timpul anchetei.

Mai mult, agentul a adunat in perioada care a urmat incidentului mai multe absente nejustificate de la serviciu si in anumite cazuri nu a indeplinit ordinele primite. In aceste conditii, decizia sefilor agentului a fost unanima. L-au trecut in rezerva.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO