Rasturnare de situatie in cazul cuplului care a primit o fetita cu 6 degete


Ultimul update: Miercuri 17 Octombrie 2012 01:24
Data publicarii: Miercuri 24 Septembrie 2008 00:00
Categorie: Alba Iulia
Fetita va purta numele tatalui

Oamenii sunt dispusi sa ia fetita acasa, iar tatal chiar i-a dat numele lui in acte. Omul a spus printre suspine ca totul a fost o greseala de comunicare.

Ca orice tata care se bucura ca are baiat, am platit de baut, ca eu eram chiar in bar si am dat pe interfon (n.r. speaker). Au auzit toti din bar si au zis: no, amu platesti de baut. Platesc, no, ca e feciorul meu
Tatal fetei, pe cand stia ca are baiat
Cum initial crezuse ca are baiat, barbatul a stricat economiile familiei la carciuma, unde si-a cinstit toti prietenii. Ca toata treaba sa fie facuta ca la care, el va face si testul ADN, pentru ca nimeni pe lumea asta sa nu aiba pe viitor vreo indoiala.

Acum cateva zile, Florin si Irina erau foc si para pe medicii din Alba-Iulia. Femeia a declarat ca o asistenta i-a spus ca nascuse baiat, iar la alaptat i s-a adus o fetita. 

Miercuri, Florin a venit din nou la oras, a batut timid la usa sefului de spital si a declarat ca-i pare rau ca i-a acuzat pe doctori. Mai mult, e suparat ca a cheltuit si economiile familiei, cand Irina i-a spus la telefon ca are fecior.

Pret de aproape o ora, Florin a stat in biroul directorului, care i-a spus ca fetita e 100% a lui. 

Pe fir au intrat si cei de la Protectia Copilului, care au stat de vorba cu Irina. Medicii au aflat de la asistentii sociali ca femeia ar putea fi de vina pentru cel de-al saselea deget pe care micuta il are la una dintre maini.

Mai in gluma, mai in serios, Florin a spus ca e pregatit si pentru varianta in care Irina este mama fetitei, iar tatal un alt barbat. Fetita, care acum poarta numele lui Florin, se numeste Denisa Mariana.

Sursa: Pro TV

Chivu si Adelina vor avea o fetita!
Scandal la maternitatea din Alba-Iulia! Au primit o fata in loc de baiat!
Asistentele care au ars bebelusii au fost sanctionate
Scandal la maternitatea din Alba-Iulia! Au primit o fata in loc de baiat!
Asistentele care au ars bebelusii au fost sanctionate
VIDEO PROTVPLUS.RO