iPhone 6s si iPhone 6s Plus, noile telefoane de la Apple, se lanseaza peste cateva zile. Ce se stie de pe "bursa zvonurilor"

Ultima actualizare: 10-09-2015 01:01
Apple - AGERPRES

Apple va dezvalui noile modele de iPhone peste doar cateva zile, iar internetul este deja plin de zvonuri si presupuneri legate de design si specificatiile tehnice.

Urmariti acest subiect si pe Twitter: @StirileProTV

Conform Tech Times, care citeaza The Verge, "marele" eveniment va avea loc pe 9 septembrie, iar fanii "marului" se asteapta sa vada doua noi Iphone-uri: iPhone 6s si iPhone 6s Plus.

Este foarte posibil ca cele doua noi gadgeturi sa pastreze in mare parte design-ul iPhone-ului lansat anul trecut. Asta, deoarece smartphone-ul Apple lansat in 2014 a primit o schimbare semnificativa de design si, prin urmare, este putin probabil sa avem parte de inca o schimbare in doar 2 ani.

Insa, daca aspectul iPhone va ramane in mare parte acelasi, ce vom gasi sub capac va fi diferit. Publicatiile de specialitate sustin ca noile telefoane ar putea folosi o noua tehnologie implementata de Apple, care se numeste Force Touch si care a fost deja dezvaluita la noile MacBook. Prin Force Touch, utilizatorul va putea interactiona cu iOS-ul tlefonului prin 3 atingeri diferite ale ecranului: apasare, atingere si apasare mai lunga.

O alta schimbare semnificativa la iPhone va fi aplicata la camera foto. Multi sunt de parere ca tehnologia de stabilizare optica a imaginii de la iPhone 6 plus va ajunge anul acesta si la iPhone 6s. Si nu numai asta. Noile dispozitive ar putea avea camera de 12 megapixeli, in loc de 8 megapixeli cum au acum ultimele generatii de iPhone. De asemenea, este de asteptat ca celula foto frontala, folosita pentru selfie, sa ajunga la 5 megapixeli si sa aiba si blitz.

Pe internet au fost publicate deja cateva imagini cu noile iPhone-uri, care arata ca telefoanele ar putea fi putin mai mari decat iPhone 6, dar putin mai groase, din cauza tehnologiei Force Touch.

Ramane de vazut cate din aceste informatii se vor confirma la lansarea oficiala Apple.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO