"Ingerul pazitor", sau aplicatia-bijuterie care te scapa de corvoada unei intalniri nereusite

Ultima actualizare: 08-05-2014 06:48
Guardian Angel

Guardian Angel este o aplicatie care poate fi purtata ca accesoriu, dar are o functie mult mai practica decat cea de infrumusetare. Aceasta efectueaza un apel catre telefonul posesorului, care se poate sustrage unei intalniri, dand vina pe apelul primit.

Multe femei se pot regasi intr-o scena din serialul Totul despre sex, cand Charlotte primeste un ”telefon urgent” din partea lui Carrie, ca sa scape dintr-o intalnire nereusita.

Guardian Angel este genul de gadget inventat tocmai pentru a rezolva astfel de situatii. Acesta poate fi incorporat intr-un colier elegant, ori intr-o bratara.

Device-ul are un buton dedicat, ce poate fi apasat in momentul in care purtatorul se afla intr-o situatie dificila. In acel moment, cel care poarta accesoriul va primi un apel pe telefonul mobil, ceea ce ii va permite sa inventeze o scuza si sa plece din locul respectiv.

Mai mult, daca butonul este tinut apasat timp de 3 secunde, un mesaj de tip SOS este trimis unui numar de telefon prestabilit, cum ar fi un parinte sau un prieten, care va fi astfel alertat. Pe langa mesajul text, acesta va primi si coordonatele de unde a fost trimis, precum si un link catre locul exact identificat pe Google Maps, noteaza Daily Mail.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO