iLikeIT. Topul celor mai utile aplicatii pe care trebuie sa le aveti instalate pe telefon cand plecati in vacanta


Ultimul update: Duminica 30 Iulie 2017 07:01
Data publicarii: Joi 27 Iulie 2017 10:14
Categorie: Smart things

Fara telefon mobil, calatoriile ar veni la pachet cu multe batai de cap. Cele mai bune restaurante ori cele mai interesante obiective turistice sunt la un click distanta. Evident, daca folosim aplicatiile corecte.

George Buhnici a facut un top al celor mai utile aplicatii pe care trebuie sa le aveti instalate pe telefon cand plecati in vacanta.

TripIT este o aplicatie gratuita care tine un jurnal al calatoriei. Trimiteti in aplicatie e-mailurile care contin confirmarile biletelor de avion si detaliile despre cazare, iar TripIT noteaza in calendar totul, precis, pana la cel mai mic detaliu. Este ideala si pentru cei care calatoresc cu un grup mai mare. Si asta pentru ca informatiile sunt partajate. Aplicatia este disponibila pe iOS si Android.

App in the Air functioneaza fantastic impreuna cu TripIT. Este o aplicatie utila pentru a monitoriza zborurile cu avionul. Astfel puteti afla daca veti decola la timp. Va anunta cu exactitate care este perioada in care se face check-in-ul, imbarcarea si decolarea. Ca nu cumva sa aveti parte de surprize la aeroport.

LiveTrekker este un alt program interesant, care tIne si el un jurnal al vacantei. Puteti sa notati pe unde ati umblat, sa incarcati fotografiile pe care le-ati facut. Practic, concediul ia forma unei amintiri interactive. LiveTrekker este gratuit.

CityMapper este o alternativa pentru Google Maps in cazul a 30 de orase populare printre turisti. Cu ajutorul acestei aplicatii puteti sa planuiti intocmai calatoriile cu transportul in comun. Gasiti informatii si despre pretul biletelor si orele exacte la care mijloacele de transport ajung in statii. In plus, ofera rute si pentru biciclisti. Si este gratuita.
 

iLikeIT. Ce alternative avem la Paint, aplicatia pensionata de Microsoft dupa 32 ani
iLikeIT. Ce alternative avem la Paint, aplicatia pensionata de Microsoft dupa 32 ani
Klaus Iohannis
Iohannis, la Innovation Labs: Digitalizarea scăzută a economiei şi a administraţiei este o realitate
Experți și antreprenori vor prezenta viziunea lor despre viitorul tehnologiei la iCEE.fest 2018
iLikeIT. Jocurile săptămânii
Ore de istorie, predate cu ajutorul unor jocuri: „Merg la sufletul copiilor”
Personalul hotelier, înlocuit în tot mai multe locații din lume de roboți
Momentul în care acumulatorul unui smartphone explodează
Icee fest
Netflix, Google și Facebook pe aceeasi scenă cu The New York Times, CNN, El Mundo, Social Chain și Discovery