iLikeIT. Jocul cu care un roman a dat lovitura pe Google Play: Truck Simulator

Autor: Stirileprotv.ro
Ultimul update: Luni 06 Februarie 2017 07:07
Data publicarii: Vineri 03 Februarie 2017 13:00
Categorie: Smart things

Vorbim despre o aplicatie facuta de un roman, Ovidiu Pop, care este celebru pe Google Play, deoarece face o multime de aplicatii de simulatoare.

Cel mai nou proiect al lui Ovidiu Pop, un simulator de camioane, este foarte bine primit, iar el este considerat deja un top developer pe Google Play.

Simulatorul lui te pune in situatii in care trebuie sa transporti incarcaturi periculoase in tot felul de peisaje americane: poti sa treci prin benzinarii, trebuie sa ai grija sa nu rupi podul, sa livrezi marfa la destinatie si, evident, sa nu faci accidente.

Truck Simulator este gratuit in Google Play. Este un freemium, asadar sa te astepti la reclame peste ecran. Truck Simulator USA a fost lansat de curand si are deja peste 1 milion de descarcari.

Ninja Spinki vine de la omul care a lansat pe internet si Flappy Birds. De data asta, jucatorul trebuie sa antreneze un Ninja cu ajutorul unor "exercitii" destul de grele.

Jocul este gratuit, dar la schimb iti da sa vezi reclame.

Lichess.org - Este una dintre cele mai mari platforme online de jucat sah. E disponibila atat pe varianta web cat si pe aplicatiile mobile. Te pune fata in fata cu alti jucatori de sah, mai mult sau mai putin experimentati.

Dar, poti sa vezi in timp real si meciurile altor jucatori. Ce ne-a placut, e ca are si "Puzzle of the Day", adica esti pus sa gasesti cele mai bune mutari dintr-o situatie data.

My Colony - Un joc foarte complex care promite sa-ti ocupe multe ore din viata... Esti responsabil de evolutia unei colonii spatiale.

Pornesti de la zero, cu nava care te duce acolo si te folosesti de resursele disponibile pe planeta ca sa te extinzi pe orizontala si pe verticala.

Exploding Kittens e jocul de carti care a strans aproape 9 milioane de dolari pe Kickstarter intr-un timp record. Acum jocul este contra-cost si pe telefoanele inteligente.

Jocul de carti, altfel destul de simplu, e foarte distractic. Seamana cu UNO sau Macao iar ideea e sa nu tragi din teancul de pe masa Pisica Exploziva.

Jocul costa aproape 10 lei.

 

Televizoarele de inalta definitie, cele mai populare gadgeturi in 2014. Inventiile care au cucerit oamenii anul acesta
Televizoarele de inalta definitie, cele mai populare gadgeturi in 2014. Inventiile care au cucerit oamenii anul acesta
Klaus Iohannis
Iohannis, la Innovation Labs: Digitalizarea scăzută a economiei şi a administraţiei este o realitate
Experți și antreprenori vor prezenta viziunea lor despre viitorul tehnologiei la iCEE.fest 2018
iLikeIT. Jocurile săptămânii
Ore de istorie, predate cu ajutorul unor jocuri: „Merg la sufletul copiilor”
Personalul hotelier, înlocuit în tot mai multe locații din lume de roboți
Momentul în care acumulatorul unui smartphone explodează
Icee fest
Netflix, Google și Facebook pe aceeasi scenă cu The New York Times, CNN, El Mundo, Social Chain și Discovery