Facebook introduce Facebook Stories in aplicatia de mobil. Continutul va fi disponibil doar 24 de ore

Autor: Stirileprotv.ro
Ultimul update: Duminica 29 Ianuarie 2017 07:16
Data publicarii: Joi 26 Ianuarie 2017 10:04
Categorie: Smart things
facebook stories

Aplicatia de smartphone a celor de la Facebook va include, sub denumirea Facebook Stories, imagini si clipuri care vor putea fi accesate numai 24 de ore, dupa care vor fi sterse automat.

 Stories este facilitatea copiata initial de la Snapchat pentru a fi adaugata in Instagram si care acum ajunge si in aplicatia mobila de Facebook, scrie news.ro. Practic, se poate spune ca Facebook copiaza a doua oara aceeasi optiune de la Snapchat.

Facebook Stories, la fel ca Instagram Stories, va fi o sectiune de continut efemer. Continutul postat astfel de utilizatori va fi disponibil doar 24 de ore. Dupa aceasta perioada, va fi sters automat.

De asemenea, la fel ca Instagram Stories, noua facilitate Facebook va fi disponibila in partea de sus a aplicatiei chiar sub campul de cautare. Acolo vor fi dispuse pe orizontala imaginile de profil ale prietenilor care au creat in ultimele 24 de ore asa-numitele povesti.

Continutul efemer din Facebook Stories va fi vizionat in mod full screen si, dupa un anumit numar de secunde, se va trece automat la urmatoare imagine sau video, asemenea unui slideshow.

In mod implicit, continutul Facebook Stories va fi separat de news feed-ul normal din Facebook. Insa, daca utilizatorul doreste, acesta poate fi publicat si in news feed pentru a putea fi vizionat de prieteni si dupa perioada standard de 24 de ore.

Instagram Stories s-a dovedit un succes, ajungand deja la 150 de milioane de utilizatori si crescand semnificativ engagement-ul. Prin copierea in Facebook, acest gen de continut are potentialul de a ajunge la cei peste un miliard de utilizatori ai retelei sociale.

Deocamdata, noua facilitate este disponibila sub forma de test doar in Irlanda, urmand ca in lunile urmatoare sa fie lansata la nivel global.

facebook stories Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Sursa: News.ro

O arhitecta aduna bani pe Facebook pentru salvarea caselor traditionale, aflate in paragina:
O arhitecta aduna bani pe Facebook pentru salvarea caselor traditionale, aflate in paragina: "Lumea a inceput sa reactioneze"
Imagini transmise live pe Facebook din Bamboo cu o ora inainte de incendiu. Dimineata inregistrarea a fost stearsa. VIDEO
Imagini transmise live pe Facebook din Bamboo cu o ora inainte de incendiu. Dimineata inregistrarea a fost stearsa. VIDEO
Imagini revoltatoare cu mizeria din Spitalul din Tecuci postate de o pacienta pe Facebook. Medicii dau vina pe pacienti
Imagini revoltatoare cu mizeria din Spitalul din Tecuci postate de o pacienta pe Facebook. Medicii dau vina pe pacienti
Klaus Iohannis
Iohannis, la Innovation Labs: Digitalizarea scăzută a economiei şi a administraţiei este o realitate
Experți și antreprenori vor prezenta viziunea lor despre viitorul tehnologiei la iCEE.fest 2018
iLikeIT. Jocurile săptămânii
Ore de istorie, predate cu ajutorul unor jocuri: „Merg la sufletul copiilor”
Personalul hotelier, înlocuit în tot mai multe locații din lume de roboți
Momentul în care acumulatorul unui smartphone explodează
Icee fest
Netflix, Google și Facebook pe aceeasi scenă cu The New York Times, CNN, El Mundo, Social Chain și Discovery